PayEx åpner dørene for Java-utviklere!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en rå utvikler på utkikk etter et kreativt og stimulerende arbeidsmiljø? Bli med på reisen med Nordens fremste fakturerings- og finansieringseksperter!

Informasjon om stillingen

I tråd med at næringslivet i Norge utvikler seg, blir bedriftene nødt til å tilpasse sine løsninger, slik at de fører dem trygt inn i fremtiden. Enhver organisasjon har forskjellige behov, men det vi ser er at «standardløsningene», ikke lenger holder hele veien. I PayEx bruker vi vår tekniske ekspertise og omfattende markedskunnskap til å utvikle betalingsløsninger- og tjenester som er skreddersydd for våre kunder.

Som Javautvikler i PayEx vil du bli en del av POS Server Teamet som i dag består av 14 dyktige utviklere. Teamet utvikler og vedlikeholder backend-løsninger for behandling av betalingstransaksjoner, avstemming, 3DSecure authentisering og kundeportaler for rapportering, alle i et PCI-sertifisert miljø. Du vil få bryne deg på et bredt spekter med utfordringer både innen nyutvikling og vedlikehold. Eksempler på teknologier du vil bli godt kjent med er: Java, SpringBoot, Postgres, RabbitMQ, Spring Cloud, Consul, Envoy, Oracle og Kubernetes .

PayEx har vært Nordens finansielle sentrum siden 1972. Klikk her for å bi bedre kjent med oss!

Hva tilbyr PayEx deg?

 • En personlig mentor og dedikerte ledere
 • Kompetanseutvikling gjennom kurs, seminarer, støtte til sertifiseringer og dedikert innovasjonstid
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Subsidiert rente på boliglån
 • Kantinebidrag i subsidiert kantine
 • Bedriftshelsetjenester


Det høres kanskje ut som en klisje, men vi tror virkelig at det er menneskene som gjør selskapet til det det er. Her får du friheten til å være deg selv, oppmuntringen til å utvikle deg videre og tryggheten til å kaste deg ut i nye utfordringer med begge bena først.

Vi ønsker å høre fra deg som:

 • Har fullført et IT-relatert studie på høyskole- eller universitetsnivå
 • Kan vise til 4-5 års arbeidserfaring og/eller personlige prosjekter innen Java i SpringBoot
 • Har god kjennskap til databasesystemer
 • Kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på et skandinavisk språk


Er du en rå utvikler, men mangler utdanningen i bunn? Søk likevel og legg ved eksempler på ditt tidligere arbeid!

Du kjenner deg igjen i egenskapene:

 • Samarbeidende -
 • Resultatorientert -
 • Løsningsorientert -
 • Strukturert -

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Antall stillinger: 1
 • Plassering: Kongens gate 6, 0153 Oslo, Norge
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. PayEx har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

PayEx er et nordisk konsern med om lag fem hundre medarbeidere i fire land, og er siden 2017 et heleid datterselskap til Swedbank. I PayEx-konsernet inngår også Swedbank Pay, som tilbyr komplette betalingsløsninger for butikk og e-handel. Siden starten på Gotland i 1972 er det vi som har drevet utviklingen i vår bransje, og vi er i dag Nordens fremste eksperter på fakturerings- og finansieringstjenester. Vi hjelper daglig våre kunder med alle typer tjenester innen rating og billing, faktura- og reskontrohåndtering, inkasso, kreditthåndtering og finansiering.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen