Vil du bidra til å effektivisere helsevesenet?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Vettre
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du styre din egen hverdag? Ønsker du ansvar og et minimum av byråkrati i hverdagen? Som utvikler hos Ascan blir du del av et uformelt miljø hvor du får tillit og fleksibilitet. Du vil jobbe med systemer og tekniske nyvinninger som vil gjøre helsenorge bedre rustet fremover.

Informasjon om stillingen

Ser du etter en arbeidsplass med en høy grad av fleksibilitet?

Som utvikler hos oss vil du hjelpe oss å spare både tid og penger for institusjonene vi hjelper. Hovedprodkuktet vårt, Aktiv Forsyning, er en løsning som effektiviserer og forenkler prosessene knyttet til bestilling og levering av varer og tjenester samt lagerstyring i små og store organisasjoner. Vi jobber også med andre produkter, som til eksempel bildeanalyse av sår ved bruk av AI. Du kommer til å bli involvert i alle produktene vi jobber med og du vil absolutt kunne bidra på områdene du er sterkest. Du får rett og slett mye spennende og givende arbeidsoppgaver med et formål som hjelper mange. Vi er en arbeidsplass hvor det er god takhøyde, hvor det er lett å få gjennomslag for ideer og hvor du får mye tillit. Du kommer til å stortrives hos oss om du liker selvstendig arbeid, frihet til å levere under ansvar og fleksibilitet.

Du blir tilbudt

 • Hos oss får du tillit til styre egen hverdag da vi tar ansvar for oppgavene våre
 • Høy grad av fleksibilitet i arbeidssted og arbeidstid, på et minimum møtes vi en gang i måneden. Det er også helt åpent for deg som ønsker å jobbe mest fra kontoret.
 • Flat struktur internt, det er lett å få gjennomslag for ideer da vi har beholdt vår gründerånd
 • Et sterkt fokus på teknologisk utvikling, vi er også en del av et stort konsern som vil gi deg et hav av muligheter

Arbeidsoppgaver

Som utvikler hos oss vil du jobbe med stacken og med den nyeste teknologien vi har tilgjengelig. Hovedsakelig vil arbeidet være på tjenestene våre Aktiv Forsyning og OneWound applikasjonen hvor vi jobber med AI/ maskinlæring. Vi forventer IKKE at du har efaring med hele stacken, vi vil derimot gjerne høre hva du har jobbet med!

Aktiv forsyning: - Java (Hibernate og Maven) - PHP - MySQL database - Linux og Apache - Amazon Web Services - Adobe Air og Flutter for App'er - Jira - Git

OneWound Applikasjon: PostgreSQL database - Python og Django - React og React Native - Amazon Web Services - Jira og Confluence - BitRise - Firebase - Git - Docker - Machine Learning (TensorFlow)

Vi søker deg som

 • Har relevant arbeidserfaring med Backend og/eller Frontend utvikling
 • Tatt del i både enklere og mer komplekse utviklingsprosjekter
 • Kan kommunisere godt på norsk og engelsk
 • Selvstendig, hos oss får du mye tillit og det forventes at du klarer å drive dine egne oppgaver fremover uten å kreve for mye oppmerksomhet fra andre
 • Problemløsende, du vil jobbe på tekniske løsninger som er komplekse og varierte

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltidsstilling, fast ansettelse hos ASCAN.
 • Plassering: Leangbukta 40, 1392 Vettre - Åpen for remote kandidater
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ASCAN har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

ASCAN AS ble grunnlagt i 2007 av 4 grundere med en idè om å effektivisere lagerløsningene til det norske helsevesenet. Siden den gang har vi blitt en del av Asker Medical Group som er representert i 19 land og vi leverer systemene våre til over 300 institusjoner over hele Norge. Vi leverer Aktiv Forsyning som er en løsning som effektiviserer og forenkler prosessene knyttet til bestilling og levering av varer og tjenester samt lagerstyring i små og store organisasjoner. Aktiv Forsyning er et lagersystem som styrer seg selv og som forenkler og optimaliserer materiellbestilling for sykehjem, sykehus, hjemmetjenester og legevakter.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen