Vil du være med å modernisere IKT infrastruktur i helsesektoren?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Grimstad, Porsgrunn, Fredriksstad, Ottestad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.04.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Som løsningsarkitekt hos oss får du være med å utvikle løsningsarkitektur og –design i et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer. Gjennom spennende prosjekter får du mulighet til å utvikle deg - både faglig og personlig, og får være med å utvikle fremtidens IKT innen e-helse.

Vi søker nå engasjerte løsningsarkitekter til seksjonene Løsningsdesign A og B som utvikler løsningsarkitektur og - design. Seksjonene har fagfelt som Skyteknologi/Cloud, Datasenter, Sikkerhet, Arbeidsflate, Nettverk og Telekommunikasjon. I tillegg utvikler vi helhetlige løsningsarkitekturer/-design for livsviktige IKT-tjenester til sykehusene. Vi er sterkt involvert i Sykehuspartner sitt arbeid med å modernisere all infrastruktur og sentrale aktører i Helse Sør-Øst sine prosjekter med å bygge nye sykehus frem mot 2035.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide løsningsarkitektur og -design for infrastrukturkomponenter og komplette livsviktige IKT tjenester til sykehusene
 • Bistå i risiko- og sårbarhetsvurderinger av løsninger og tjenester 
 • Rådgivning i prosjekter og til sykehusene
 • Kontinuerlig forbedring og utvikling av våre arbeidsmetoder og arkitektur- og designbiblioteker
 • Representere Sykehuspartner i samarbeid med partnere, kunder og leverandører
 • Tett samarbeid med arkitekturmiljøet, driftsorganisasjonen og eksterne leverandører/produsenter

Kvalifikasjoner

 • Relevant IKT-rettet utdanning på minimum bachelornivå fra høgskole eller universitet, eller tilsvarende arbeidserfaring
 • Dokumentert erfaring med moderne teknologier og arkitekturer
 • Erfaring med TOGAF-, ITIL- og IT4IT-rammeverkene
 • Erfaring med fagområder som cloud/skyteknologi (spesielt Azure og AWS), IT sikkerhet, og IKT infrastruktur generelt
 • Erfaring fra team/prosjektledelse, samt smidige metodikker er et pluss
 • Erfaring fra automatisering og IaC er et pluss


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.

Personlige egenskaper

 • Selvstendig, men må like å jobbe i team
 • Kan kommunisere godt med både brukere, leverandører, kunder og teknologer
 • Godt humør og evne til å bidra positivt - du utfordrer og ser nye løsninger på gamle og nye utfordringer
 • Strukturert, analytisk og resultatorientert med stor gjennomføringsevne
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk 
 • Motiveres av å jobbe med IKT i helsesektoren

Vi tilbyr

 • Faglige meget spennende oppgaver i en bransje med avansert bruk av IKT
 • Fleksibilitet i arbeidssituasjonen for den ansvarsbevisste
 • Et godt sosialt arbeidsmiljø, og et stort kompetansemiljø der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt
 • Læringsprogram med kurs, sertifiseringer og personlig veiledning
 • Store utviklingsmuligheter, både faglig og personlig


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Patrik Myrvold
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
901 94 085

Kontaktperson
Nils Magnus Ugland Larsstuen
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
997 14 782
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen