Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du interesse for strategisk sourcing og effektiv bruk av leverandører?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.03.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Nå har du muligheten til å bidra til økt verdiskaping innen livsviktig IKT!

Seksjon Sourcing har ansvaret for å utvikle planer knyttet til smart leverandørbruk i Sykehuspartner. Vi identifiserer potensialer basert på analyser av behov og hva som finnes av løsninger i leverandørmarkedet. Anbefalingene knyttet til ny bruk av leverandører presenteres for, og besluttes av, ulike ledernivåer i Sykehuspartner - ofte toppledelsen. Vi jobber tett sammen med IKT fagmiljøene i analyse- og planfasen, og av og til støtter vi også disse i realisering av vedtatte initiativ. 

Vi styrker nå fagområdet Sourcing for å få enda mer verdi ut av samarbeid med leverandørmarkedet. Vi søker deg som har erfaring med og er opptatt av verdiskaping og kostoptimalisering innen IKT. Du vil bli en del av et tverrfaglig og høykompetent team og inneha er en viktig rolle i vår visjon om å levere mer og bedre helsetjenester for pengene . Du får store muligheter til å være med å påvirke utviklingen av fagområdet, og arbeidsdagen er varierende og i stor grad preget av egne initiativ.

Vi ser gjerne at du har følgende kvalifikasjoner

  • Teknisk eller økonomisk utdannelse fra høyskole eller universitet, minimum bachelornivå. 
  •  Erfaring med analyser av komplekse problemstillinger
  • Du bør ha erfaring fra strategiske innkjøp /anskaffelser og/eller leverandørdialog
  • Det er en fordel med relevant erfaring med forbedringsarbeid knyttet til arbeidsprosesser og utnyttelse av IKT 
  • Det er en fordel med erfaring med presentasjoner for ledelsesbeslutninger 


Arbeidet vil kreve helhetsforståelse og stor grad av samhandling på tvers av organisasjonen, både i Helse Sør-Øst og Sykehuspartner. Du må ha gode evner til å skape og å fasilitere fram samarbeid på tvers av ulike fagakser.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er initiativrik og som har evne til å jobbe resultatorientert både selvstendig og i team. Du må ha kommersiell teft og være god på innsalg og formidling av nye måter å gjøre ting på. Du bør være opptatt av å bygge gode relasjoner internt i organisasjonen og ut mot leverandører og ha  god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr

I Sykehuspartner kombinerer vi kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse. Vi leverer tjenester til sykehus i hele Helse Sør-Øst og du får være med å løse store og spennende utfordringer de kommende årene. Blant annet skal det bygges flere nye, moderne sykehus og utvikles gode, fremtidsrettede løsninger som skal bidra til bedre pasientopplevelser og mer tid til pasientene for helsepersonell. Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor. Lønn er etter avtale og du får gode forsikrings- og pensjonsvilkår.

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Kristin Langrød Tuv
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
971 60 860
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen