Bli en aktiv del av den grønne omstillingen gjennom salg av digitale løsninger og tjenester!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

De globale CO2-reduksjonsmålene krever utvikling og implementering av ny teknologi og tjenester, og energibransjen vil oppleve en massiv omstilling og utvikling de neste tiårene. Kamstrup leverer en mengde tjenester og løsninger som hjelper nettselskapene til å møte denne omstillingen. Hos oss kan du være en aktiv part i å drive den grønne omstillingen hos våre kunder i det norske energimarkedet. 

Vi søker Senior Account manager!

Du vil bli en del av det norske salgsteamet som betjener det norske elmarkedet. Ved vårt kontor i Oslo vil du bli en del av en organisasjon med blant annet prosjektledere, støttespillere, selgere fra andre forretningsenheter og en supportorganisasjon. 

Som Senior Account Manager er du ansvarlig for å selge løsninger og tjenester til nettselskaper. Du vil få ansvar for en kundeportefølje for både mindre og større nettselskaper i Norge. Kamstrup har en stor portefølje av produkter og tjenester som inneholder både hardware og software. 

Du bør motiveres av å drive verdibasert salg av tjenester og løsninger, og ønske å være en aktiv del av å selge løsninger og tjenester for å drive grønne omstillingen.  

Vi tror du: 

  • Har jobbet i minst 5 år med relatert B2B-salg av tekniske løsninger/tjenester SaaS, DaaS for både hardware og software. 
  • Er strukturert, profesjonell og resultatorientert. 
  • Har høyere utdanning med interesse og forståelse for teknologi, alternativt teknisk utdanning innen relevante områder. 
  • Behersker flytende norsk og engelsk muntlig og skriftlig. 

Vi tilbyr: 

  • En stilling med store personlige og faglige utfordringer. 
  • Et salgsteam hvor vi hjelper hverandre.
  • Et motiverende salgsmiljø preget av høyt tempo og ønske om å forbedre seg og nå nye mål.
  • En bransje i rask utvikling, og med solid fotavtrykk i den grønne omstillingen.
  • En sunn og stabil bedrift med langsiktig fokus.
  • Kontorer i Oslo.

Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med våre rådgivere Arne og Linn via e-post, Arne.loktu@capus.no eller Linn.mikalsen@capus.no

Om arbeidsgiveren

Kamstrup er en verdensledende produsent av systemløsninger for intelligent energi- og vannmåling. Gjennom partnerskap og tett kundeinteraksjon hjelper vi våre kunder med deres utfordringer i den grønne omstillingen kan vi se frem mot å oppnå en lysere energifremtid; en som gir forbedret ytelse til alle kunder, samtidig som den skaper varige verdier for samfunnene som betjenes.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen