Vi søkere etter sikkerhetsarkitekt

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.04.2023
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å bygge fremtidens digitale tjenester?

 

Om stillingen


Har du lyst til å bli en del av vårt svært kompetente IT-miljø? Vi søker nå etter Sikkerhetsarkitekt med hovedfokus innenfor applikasjonssikkerhet. Du blir en del av det nye Cybersikkerhetsteamet og sammen med andre sikkerhetsressurser skal du være med på å bygge opp kapabiliteten innenfor sikkerhet.


Våre backend løsninger utvikles i henhold til vår mikrotjenestearkitektur ved hjelp av Java og Springboot. Innenfor frontend benyttes moderne rammeverk slik som React og Node.js. Det vurderes hele tiden om vi skal bruke annen teknologi for å bli enda bedre. Løsningene kjører i vår egen private skyplattform basert på Red Hat sin Openshift Container plattform. Vi har stort fokus på sikkerhet innenfor utvikling av løsninger og teknisk plattform.  


Har du relevant erfaring innenfor systemutvikling med spesialisering eller stor interesse for applikasjonssikkerhet? Da er du kanskje vår nye sikkerhetsarkitekt. Du vil da gå inn som fagressurs å jobbe med applikasjonssikkerhet opp mot våre utviklingsteam.


Arbeidsdagen din hos oss


Som sikkerhetsarkitekt blir du del av et stort og svært kompetent IT miljø som i dag nærmer seg 100 personer. Her får du mulighet for å dele dine erfaring og kompetanse, og påvirke hvordan vi skal utvikle våre løsninger i henhold til beste praksis.


Hos oss vil noen av oppgavene være å delta i:


 • arbeidet med innebygd sikkerhet i applikasjoner og tekniske plattformer
 • arbeidet med å utarbeide sikkerhetsarkitektur, strategier, målsetninger og prinsipper
 • risiko og sårbarhetsanalyser
 • vedlikehold og videreutvikling av sikkerhetsområdet ved å bistå med behovsanalyse, spesifisere krav, kvalitetssikre design og testing
 • videreutvikle vår sikkerhetskultur


Kvalifikasjoner


For å være aktuell som sikkerhetsarkitekt, må du


 • ha 3-5 års høyere utdanning innenfor IT. Lang relevant erfaring kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven


Du må ha erfaring innenfor et eller flere av områdene:


 • utviklerrolle i et utviklingsteam/produktteam
 • kjennskap til mikrotjenestearkitektur
 • applikasjonssikkerhet
 • penetrasjonstesting/sikkerhetstesting
 • risiko og sårbarhetsanalyser


Personlige egenskaper


Vi mener du passer inn hos oss dersom du


 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde


Personlige egenskaper


Vi mener du passer inn hos oss dersom du


 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøydeDette får du hos oss


 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • bli godt tatt imot i et åpent og inkluderende tilflyttermiljø
 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig


Vårt hovedkontor er i Brønnøysund. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.


Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 526 100 - 661 400 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 573 900 - 935 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.


For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er to treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT


Hvordan er det å jobbe hos oss - sånn egentlig?


Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.


Ta gjerne kontakt


Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med underdirektør Per Egil Nilsen på 911 29 424 / pen@brreg.no


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen