Vil du jobbe i et inhouse miljø som skaper fremtidens betalingsløsninger?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Bli med oss og lede an i en bransje i stadig endring! Hos Visma Financial Solutions vil du jobbe fullstack og få bryne deg på spennende problemstillinger som vil utfordre deg teknisk. Du vil også bli del av en sosial arbeidsplass med et støttende team i ryggen!

Informasjon om stillingen

Visma Financial Solutions AS er midt i et spennende digitalt utviklingsløft! Vårt nye Order to Cash-konsept effektiviserer stegene fra faktura til betaling, tilrettelegger for enklere betaling, og optimaliserer kundeopplevelsen. Det er nettopp her du og teamet vil spille en viktig rolle. Du vil delta både i utvikling og design av vårt nye tjenestekonsept som selskapet satser for fullt på.

Hos oss vil du ha gode støttespillere som samarbeider godt og kolleger som har det hyggelig sammen både på og utenfor jobb. Du vil bli satt på stadig nye utfordringer i et sterkt faglig miljø med et viktig samfunnsoppdrag. Vi er stolte av å være en arbeidsplass der både det faglige og sosiale får anledning til å blomstre.

Har du spørsmål? Da håper jeg du tar kontakt med oss på telefon: 459 13 435 eller mail til anders.myhrvold@academicwork.no.

Hvorfor skal du bli en del av Visma?

 • Frihet under ansvar og et arbeid bygget på tillit. Du får mulighet til å styre en stor del av egen arbeidshverdag og gjøre ting på den måten du tror blir best.
 • Et åpent og innovativt miljø der du kan kommunisere med ledere, fremsette forslag og kjenne deg hørt, sett og respektert. Her er rom for å komme med innspill uten å være redd for å gjøre feil.
 • Vi tror på fleksibilitet i arbeidssted, men det er alltid hyggelig å møtes sammen på kontoret.
 • Muligheten til å utvikle dine ferdigheter gjennom E-Kurs, Visma Learning Zone og andre kanaler
 • Gode pensjons- og personalforsikringer som bl.a. inkluderer helse og reiseforsikring
 • Ferieleiligheter i Marbella og Chamonix
 • Gode bedriftsavtaler som gir ansatte en rekke tilbud gjennom vårt Fordel Ansattprogram

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe med nyutvikling
 • Du vil jobbe med både design og koding av våre produkter
 • Du bidrar til å sikre god utviklingsmetodikk
 • Jobbe med en helhetlig vurdering av produkters livssyklus i et DevOps perspektiv.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innenfor IT/teknologi eller lignende.
 • Erfaring med .NET/ C# og gjerne Javascript/ React/ Angular (Vi er åpne for kandidater som bare har jobbet front eller back-end)
 • Ønsker å jobbe med og ser nytten av CI/CD som en del av utviklingsprosessen
 • Har kjennskap til REST API-er og skytjenester
 • Kan kommunisere flytende på norsk

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Visma Financial Solutions AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vi i Visma Financial Solutions AS jobber hver dag for å hjelpe våre kunder med å digitalisere og forbedre fakturaoppfølgingen. Vi har kunder i alle størrelser og bransjer, og målet er at våre tjenester skal bidra til at du som er vår kunde, skal få bedre likviditet.

Vi tilbyr automatiserte tjenester som ikke bare frigjør tid og bidrar til bedre likviditet, men også ivaretar kunderelasjoner.

Visma Financial Solutions AS er en av Norges ledende aktører innen automatisering og digitalisering av fakturaprosessen. Vi leverer tjenester som inkluderer faktura til betaling, fakturaproduksjon, fakturadistribusjon, betalingsoppfølging, rettslig inkasso, overvåkning, rapportering og rådgivning.

Visma Financial Solutions AS har per i dag 127 ansatte, fordelt på to lokasjoner; Oslo og Trondheim.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen