Ønsker du å jobbe i team med Digitale medarbeidere?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Drammen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.04.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Virksomhetsområdet Administrative fellestjenester har en bred portefølje av tjenester som spenner seg fra rekruttering, lønns- og personaladministrasjon, ressursstyringsplanlegging, utdanning og kompetanseutvikling, spørreundersøkelser, økonomi og logistikk til publisering, samhandling, sak/ arkiv, kvalitet og prosjekt-, program- og porteføljestyring. Over 90 000 ansatte i helseregionen benytter våre tjenester. 


Virksomhetsområdet leverer regionale tjenester og løsninger, og de digitale medarbeiderne løser administrative arbeidsoppgaver i foretaksgruppen.


Vi søker fysiske medarbeidere for vår nye enhet.


Er du interessert i, og god på prosessanalyse og liker å dykke ned i detaljene?


Ønsker du å bidra til gode løsninger for fremtidens helsevesen?


Motiveres du av at andre lykkes og ønsker å bidra til felleskapets beste?


I hverdagen din hos oss vil du bistå helsevesenet med å lette på frustrasjon og arbeidsbelastning innenfor det administrative arbeidet.
For å frigjøre kapasitet i helsetjenesten er digitale medarbeidere vårt nye satsningsområde.


Du bør ha erfaring fra prosessanalyse, ha jobbet med effektivisering eller på andre måter vært involvert i utvikling av arbeidsprosesser.
Om du har erfaring med tjenestedesign/design thinking og RPA er det en fordel.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsdagen vil bestå av:

 • Identifisering av prosesser som kan gjennomføres av digitale medarbeidere
 • Utarbeide underlag og business case
 • Samarbeid med sluttbrukere, superbrukere og RPA-utviklere
 • Analyse av arbeidsprosesser
 • Utarbeide prosesskart og PDD
 • noe reising må påregnes

Kvalifikasjoner

 • Høyere, relevant utdanning (relevant erfaring kan oppveie for høyere utdanning)
 • God forståelse for IKT og arbeidsprosesser
 • Personlig egnethet blir tillagt stor vekt

Personlige egenskaper

Vår drømmekollega er:

 • Strukturert og nysgjerrig
 • Detaljorientert, men kunne se helheten i detaljene
 • Gode kommunikasjons- og formidlingsferdigheter
 • Fleksibel og relasjonsskapende
 • Fremoverlent og initiativrik
 • God systemforståelse
 • Forståelse for tekniske løsninger, men også for brukerperspektivet

Vi tilbyr

 • En spennende arbeidsplass med mulighet til å påvirke fremtidig utvikling av tjenestene
 • Gode pensjonsvilkår
 • Lønn etter avtale
 • Fleksible arbeidstidsordninger med mulighet for noe bruk hjemmekontor etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Gry Heidi Kjos
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
916 21 751

Kontaktperson
Reidar Huseby
Telefon
916 55 521
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen