Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du på utkikk etter sommerjobb, og vil jobbe i et markedsledende selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
26.03.2023
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Steinsdalen
Gå til søknadsskjema

Er du bosatt eller har tilknytning rundt Osen, eller kanskje studerer i byene rundt? Ønsker du å jobbe og bygge arbeidserfaring i sommerferien? Da har vi en spennende mulighet hos Modino, et markedsledende selskap innen Telekom. Modino ønsker flere på laget sitt, og vi håper det er nettopp DEG!

Informasjon om stillingen

Modino er en av markedslederne innen distribusjon av mobiltelefoner og tilbehør i Norden. Vi distribuerer mobiltelefoner gjennom hele livsløpet, og tilbyr et bredt utvalg av tjenester innenfor telekom. Hos vår avdeling i Steinsdalen i Trøndelag sitter det hver dag et helt kundeteam som bistår de fantastiske kundene våre med alt fra kjøp og salg, ordre, sporing og retur, fakturaer og andre spørsmål. Gjennom sommeren 2023 øker behovet for flere kolleger, og vi vil ha med DEG på laget!

Vi ser nå etter flere medarbeidere som kan jobbe på fulltid fra tidlig juni og gjennom sommeren 2023. Kundeservice holder åpent fra 08-17 på hverdager (10-18 på lørdag), og her vil du være en viktig ressurs for oss i assistansen til våre fantastiske kunder. Du vil få en grundig opplæring, og bli fulgt opp godt gjennom hele sommeren . slik at nettopp du skal lykkes på best mulig måte! Vi jobber i åpent landskap, og er svært opptatt av at det skal være gøy på jobb. Fordi vi kan skryte av et godt arbeidsmiljø der vi deler raust av kunnskap med hverandre setter vi pris på at flest mulig er på kontoret, men det er også mulig å få til hjemmekontor etter opplæringsperioden er over.

Hos oss vil du lære, vokse og trives!

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Muligheten til å opparbeide seg relevant erfaring i et markedsledende selskap i vekst.
 • Vi holder til i sentrale lokaler på Osen, og har tilgang på gode kantine- og parkeringsordninger.
 • Hos Modino jobber vi i åpent landskap, og er opptatt av at vi jobber som ett team - vi lærer best av hverandre!
 • Du får mulighet til å jobbe mot store kunder som Telenor, Telia og Ice, og vil spille en viktig rolle i dialog med hver kunde.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, og attraktive tilleggsordninger ved arbeid på ugunstige arbeidstider.

Arbeidsoppgaver

 • Besvare henvendelser på mail og telefon, med omtrent 50/50 vekting mellom de to.
 • Administrativt arbeid i forbindelse med kvalitetssikring av dokumenter og ordreregistrering.
 • Annet forefallende arbeid vil regnes med.

Vi søker deg som

 • Er over 18 år og tilgjengelig for å jobbe i sommerferien.
 • Har et genuint ønske om å jobbe med kundeservice.
 • Snakker og skriver flytende norsk.


For å lykkes og trives i jobben hos Modino anser vi personlige egenskaper vel så viktig som formelle krav. For denne stillingen vektlegges evnen til å være serviceorientert gjennom å yte topp service til hver enkelt kunde. Det er også viktig at du er en problemløser av natur, og at du ser de gode løsningene på kundenes utfordringer. Sist, men ikke minst må man trives med å samarbeide med andre, gjennom å være tålmodig, positiv og nysgjerrig.

Annen informasjon

 • Oppstart: Juni 2023.
 • Arbeidsomfang: Fulltid gjennom sommeren.
 • Arbeidstid: Åpningstider: mandag-fredag 08-17, lørdag 10-18.
 • Plassering: Rådhusveien 7, 7740 Steinsdalen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Modino har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på e-post mia.hansen@academicwork.no. Seneste søknadsfrist er 26. Mars 2023.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har funnet den riktige kandidaten. Vi anbefaler derfor å søke på stillingen raskt dersom den fanger din interesse.

Informasjon om bedriften

Modino er markedsleder innen distribusjon av mobiltelefoner og tilbehør i Norden. Hos Modino finner du alt innen telekom – både nytt og brukt. Vi kjøper, selger, distribuerer, og resirkulerer. I tillegg til distribusjon tilbyr vi kjøp og salg av brukte telefoner, nettbutikkløsninger tilpasset telekombransjen, samt et rikt utvalg av andre servicetjenester. Våre ansatte er fordelt på hovedkontoret på Skedsmokorset, kundesenteret i Trøndelag og kontorene i Stockholm, København, Helsinki og Litauen. Les mer om Modino her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen