Er du nyutdannet og ønsker å bli en del av et verdensledende teknologimiljø?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du i starten av din karriere og ønsker å jobbe med utvikling av banebrytende chip-teknologi? Da er denne stillingen en helt unik mulighet til å bli en del av et innovativt, internasjonalt og anerkjent fagmiljø hos Numascale!

Informasjon om stillingen

Numascale utvikler banebrytende teknologi som benyttes av de aller største systemintegratorene i verden. Deres unike og godt kjente Node-Controller Chip er beregnet på de mest utfordrende belastningene, og er nødvendig i en verden som stadig trenger nye løsninger for håndtering av Big Data, sanntidsanalyse og programmer for kunstig intelligens.

Nå søker de i samarbeid med Academic Work en Design- og verifikasjonsingeniør til hovedkontoret i Oslo. Her vil du bli en del av et utviklingsmiljø med 25 kolleger som jobber med design og verifikasjon av de fremste produktene innen Chip-teknologi. I rollen vil du jobbe med tett med erfarne kolleger der hovedoppgavene vil være knyttet til spesifikasjonsfasen, utvikling og implementering av produktet. Du vil få jobbe med å utvikle blant annet ASICs og FPGA, og være med på å utvikle neste generasjons datasenter-arkitektur.

I Numascale beskrives miljøet som åpent og tillitsbasert, der flat struktur og et felles ønske om å dele kunnskap legger til rette for innovasjon og faglig utvikling. Mellom spennende tekniske utfordringer, arrangeres alt fra bordtennisturnering til deltakelse i «staffet Birken» som skaper sosial trivsel i en internasjonal og allsidig gjeng. Vi tror du vil kunne trives her uansett hvem du er, så lenge du deler dine nye kollegers lidenskap for innovasjon og teknologi!

Du blir tilbudt

 • Egen mentor gjennom et opplæringsløp som vil tilpasses din bakgrunn og individuelle utvikling
 • Å jobbe i fremkanten av den teknologiske utviklingen og skape banebrytende produkter av stor nytteverdi sammen med internasjonale, verdensledende team
 • En hverdag med faglig utvikling i fokus, der ukentlig interopplæring er én fast læringsaktivitet
 • Fleksibel arbeidstid, hjemmekontor etter avtale og eget kontor som kan dekoreres med egenvalgt farge, tapet eller annen innredning
 • Et miljø som gjenspeiler en engasjert arbeidsgiver, blant annet med lav turnover og høy trivsel
 • Moderne kontorer sentralt på Helsfyr i Oslo med fasiliteter som hyggelig kjøkkenområde med tilgang på felles mat, aktiviteter som pingpong-bord
 • Konkurransedyktige betingelser med b.la. behandlingsforsikring og gode incentivordninger

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med et bredt spekter av oppgaver fra spesifikasjonsfasen, gjennom utviklingen og implementering. Du vil jobbe med teknologier som blant annet Node Controller ASIC fra Numascale, Smart Switching og Pooled Memory samt nye standarder som Compute Express Link 3.0, PCIe 5.0/6.0 og 400/800 Gb Ethernet.

Din nye hverdag vil blant annet inneholde:

 • Grundig planlegging og forarbeid for å komme frem til gode løsninger i spesifikasjonsfasen,før du setter i gang med å utvikle, implementere og verifisere moduler eller applikasjoner
 • Oppgaver knyttet til systemarkitektur, mikroarkitektur, RTL-implementering, koherensprotokoller, systemnivåverifikasjon, modulverifisering og prototyping av FPGA-er
 • Bruk av verktøysuiter fra Synopsys, Siemens/Mentor og Cadence
 • Å jobbe aktivt med din egen læring og utvikling innen aktuelle arbeidsmetoder og teknologier, med mål om at du på 2-3-års sikte er spesialist i selskapet på gitte områder

Vi søker deg som

 • Er i nyutdannet våren 2023 eller er i starten av din karriere med et par års relevant erfaring
 • Har høyere utdanning på masternivå i relevante fagområder, der du har tilegnet deg kunnskap om design- og verifikasjon av ASIC og FPGA-er, mikroelektronikk, prosessorarkitektur og/eller datamaskinarkitektur
 • Har sterke muntlige og skriftlige fremstillingsevner på Engelsk


Vi ønsker at du legger ved vitnemål. For deg som er nyutdannet vil det være tellende med sterke akademiske resultater i relevante fag og emner.

Som person er du

 • Kvalitetsbevisst: Du er nøyaktig i ditt arbeid slik at du leverer høy kvalitet og du er også oppmerksom på detaljer
 • Selvstendig: Du evner å se og ta initiativ til relevante oppgaver på en selvstendig måte. Du er også ansvarsfull og sikrer at eget arbeid og sikrer at det fullføres i tide
 • Problemløser: Du er raskt lærende og tar til deg ny kunnskap

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling hos Numascale
 • Plassering: Sentralt på Helsfyr i Oslo med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Numascale har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen