Klar for å videreutvikle din salgskarriere i et markedsledende Softwareselskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med Softwareløsninger og er dyktig i relasjon med andre? Invo vokser og styrker salgsteamet sitt og har store vekstambisjoner for de neste årene. Ser du muligheten til å anvende din salgskompetanse for å skape effektive og trygge løsninger for andre bedrifter? Her har du muligheten!

Informasjon om stillingen

Invo spesialiserer seg på å forenkle de ansattes hverdag, automatiserer rutiner og strukturerer all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. Invo sin ambisjon er å fremme arbeidsglede og verdiskapning på arbeidsplassen, og med teknologi i verdensklasse som forenkler og effektiviserer hverdagen klarer de nettopp dette. I dag er Invo ledende innen dokumenthåndtering, og deres SharePoint løsning brukes i dag av kunder over hele Norge for å skape økt vekst, reduserte kostnader, og en enklere og mer effektiv hverdag.

Som Senior Løsningsselger i Invo vil du få ansvar for å kartlegge kundemuligheter, og å avdekke behov som kunden måtte ha. Videre vil du presentere kundespesifikke løsninger slik at du får synliggjort verdi, utarbeide tilbud og lukke salg. Dette er en utviklende og selvstendig rolle, og en fantastisk mulighet for deg som har interesse for salg og forretningsutvikling. Som person er du god på å skape tillit i dialog med kunder og evner å etablere nye kunderelasjoner fort. Du vil bli en del av sterkt faglig miljø, og du vil få tett oppfølging og coaching slik at du suksessivt når målene dine for videre vekst.

Du blir tilbudt

 • Et selskap som er solid, offensivt, og i sterk vekst
 • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø, med god takhøyde og sterk kultur
 • Kontinuerlig kompetanseheving for din videre utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser med god fastlønn og bonusordning

Arbeidsoppgaver

 • Kartlegge eget segment og planlegge salgsaktivtiter for å bygge egen portefølje
 • Booke og gjennomføre kundemøter
 • Utarbeide tilbud og selge inn løsninger til nye kunder
 • Avdekke kundens behov og synliggjøre verdiKartlegge eget segment og planlegge salgsaktivtiter for å bygge egen portefølje
 • Booke og gjennomføre kundemøter
 • Utarbeide tilbud og selge inn løsninger til nye kunder
 • Avdekke kundens behov og synliggjøre verdi

Vi søker deg som

 • Relevant utdannelse innenfor finans, markedsføring, økonomi, administrasjon eller ingeniørfaget er en fordel, men ikke et krav
 • Har 3 + års erfaring med løsningssalg, og salgserfaring innenfor SaaS
 • Løsningsorientert og tillitsvekkende, med evne til å se kundens ståsted
 • Gode IT-kunnskaper og forretningsforståelse
 • Har utmerkede kommunikasjonsegenskaper
 • Har du salgserfaring med andre virksomhetskritiske løsninger er dette positivt, men ikke et krav for rollen


Stillingen som Løsningsselger passer deg som er resultatorientertforretningsorientertsamarbeidene og selvstendig. Utover dette er det viktig at du er trygg i dine omgivelser og tillitsvekkende mot de rundt deg.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Rekruttering, 100% fast stilling
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Invo har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Invo jobber for å øke arbeidsglede og verdiskaping på arbeidsplasser med teknologi som forenkler og effektiviserer hverdagen. Invo vil være ledende innen dokumenthåndtering, og med teknologi i verdensklasse, skal vi gjøre arbeidshverdagen så enkel, trygg og brukervennlig som den faktisk skal være. Derfor skal vi alltid være i front av teknologien og utvikle innovative IT-løsninger sammen med kundene. Våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere er vår stolthet og drivkraft, når vi bygger dagens og fremtidens løsninger for dokumenthåndtering.

Vi er i dag markedsledende innenfor vår nisje, og vi leverer komplette standardløsninger for Microsoft 365 med fokus på én arbeidsflate. Løsningene brukes hos bedrifter og offentlige aktører i hele Norge og i utlandet. Vi har i dag kontorer i både Ålesund og Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen