Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Senior systemutviklere

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
8
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Løpende
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å bygge fremtidens digitale tjenester?

 

Om stillingen


Har du lyst til å bli en del av vårt svært kompetente IT miljø? Vi søker nå inntil 8 nye senior systemutviklere.


Hos oss får du jobbe med moderne teknologi og utvikle våre løsninger som er til nytte for hele Norge.


Vi ønsker å være i front på teknologi og ta i bruk det som vi mener gir best nytte for våre brukere.


Våre backend løsninger utvikles i henhold til vår mikrotjenestearkitektur ved hjelp av Java og Springboot. Innenfor frontend benyttes moderne rammeverk slik som React og Node.js. Det vurderes hele tiden om vi skal bruke annen teknologi for å bli enda bedre. Løsningene kjører i vår egen private skyplattform basert på Red Hat sin Openshift Container platform.


Har du relevant erfaring innenfor systemutvikling? Da er du kanskje en av våre nye senior systemutviklere. Du vil da kunne gå inn som erfaren systemutvikler i et utviklingsteam, som fagspesialist innenfor frontend, backend eller kanskje være ledende utvikler.


Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.


Arbeidssted for stillingen er Brønnøysund med mulighet for fjernarbeid etter nærmere avtale og behov.


Arbeidsdagen din hos oss


Som senior systemutvikler blir du del av et stort og svært kompetent IT miljø som i dag nærmer seg 100 personer. Her får du mulighet for å dele dine erfaring og kompetanse, og påvirke hvordan vi skal utvikle våre løsninger i henhold til beste praksis.


Du får mulighet til å jobbe innenfor ditt interesseområde og være ledene, enten det er frontend, backend eller andre områder ut ifra din kompetanse. Vi jobber smidig og som senior systemutvikler vil du jobbe i tverrfaglig team i tett dialog med forretningssiden og resten av IT-området.


Hos oss får du:


 • overordnet ansvar for å drive den teknologiske applikasjonsutviklingen videre ihht beste praksis
 • lede andre utviklere i et tverrfaglig team
 • bidra innenfor estimering av nye oppgaver
 • delta i hele utviklingsprosessen – fra ide til produksjon og sanering
 • jobbe med å kontinuerlig forbedre løsningsdesign, arbeidsprosesser og kildekode


Kvalifikasjoner


For å være aktuell som senior systemutvikler, må du


 • ha 3 – 5 års høyere utdanning innenfor IT. Lang relevant erfaring kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • ha flere år med relevant erfaring
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven


Du må ha erfaring innenfor et eller flere av områdene:


 • frontend slik som JavaScript, Typescript, React eller Node.JS
 • backend slik som Java, Spring eller SpringBoot
 • kjennskap til mikrotjenestearkitektur
 • automatisert testing
 • applikasjonssikkerhet
 • designsystem


Personlige egenskaper


Vi mener du passer inn hos oss dersom du


 • tar ledelse, driver prosesser og får andre med deg – uten å ha en formell lederrolle
 • er analytisk, systematisk og strukturert
 • er pådriver for en delings- og læringskultur
 • lyttende og åpen for andres ideer og innspill
 • trives med humor og et faglig sterkt miljø med stor takhøyde


Dette får du hos oss


 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • bli godt tatt imot i et åpent og inkluderende tilflyttermiljø
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig


Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 526 100 - 661 400 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 573 900 - 935 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes - det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.


For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er flere treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT


Hvordan er det å jobbe hos oss - sånn egentlig?


Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.


Ta gjerne kontakt


Har du øvrige spørsmål til stillingene kan du ta kontakt med underdirektør Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no eller underdirektør Per Egil Nilsen på 911 29 424 / pen@brreg.no


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen