Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Junior systemutviklere

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
8
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Løpende
Gå til søknadsskjema

Vil du være med å bygge fremtidens digitale tjenester?

 

Om stillingen


Har du lyst til å bli en del av vårt svært kompetente IT miljø? Vi søker nå inntil 8 junior systemutviklere.


Hos oss får du jobbe med moderne teknologi og utvikle våre løsninger som er til nytte for hele Norge. Vi ønsker å være i front på teknologi og ta i bruk det som vi mener gir best nytte for våre brukere.


Våre backend løsninger utvikles i henhold til vår mikrotjenestearkitektur ved hjelp av Java og Springboot. Innenfor frontend benyttes moderne rammeverk slik som React og Node.js. Det vurderes hele tiden om vi skal bruke annen teknologi for å bli enda bedre. Løsningene kjører i vår egen private skyplattform basert på Red Hat sin Openshift Container platform.


Det er fint om du har noe erfaring, men vi oppfordrer spesielt nyutdannede til å søke.
Du vil få nødvendig opplæring og kompetansepåfyll innenfor fagområdet.


Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.


Arbeidsdagen din hos oss


Som junior systemutvikler blir du del av et stort og svært kompetent IT miljø som i dag nærmer seg 100 personer. Vi har erfarne medarbeidere som mer enn gjerne deler sin kunnskap og erfaring med deg som nyansatt.


Du får mulighet til å jobbe innenfor ditt interesseområde, enten det er frontend, backend eller andre områder ut ifra din interesse og kompetanse. Vi jobber smidig og du vil som junior systemutvikler jobbe i et team tett med forretningssiden.


Hos oss får du:


 • delta i et tverrfaglige utviklingsteam, enten som frontend eller backend utvikler
 • sette deg inn i ny teknologi
 • jobbe sammen med erfarne systemutviklere
 • en mentor som følger deg


Kvalifikasjoner


For å være aktuell som junior systemutvikler, må du:


 • ha minimum 3 års høyere utdanning innenfor IT. Relevant erfaring eller spesialkompetanse kan kompensere for noe av utdanningskravet
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven


Du må ikke, men det er positivt om du har interesse eller erfaring innenfor et eller flere av områdene:


 • frontend slik som JavaScript, Typescript, React eller Node.JS
 • backend slik som Java, Spring eller SpringBoot
 • automatisert testing
 • applikasjonssikkerhet


Personlige egenskaper


Vi mener du passer inn hos oss dersom du:

 • er genuint interessert i IT-faget og har fokus på å lære nye ting
 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er ansvarsbevisst og tar initiativ
 • trives med humor og et faglig sterkt miljø med stor takhøyde


Dette får du hos oss


 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • bli godt tatt imot i et åpent og inkluderende tilflyttermiljø
 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig


Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 526 100 - 661 400 avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.


Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.


For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er flere treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT


Hvordan er det å jobbe hos oss - sånn egentlig?


Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.


Ta gjerne kontakt


Har du øvrige spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med underdirektør Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no eller underdirektør Per Egil Nilsen på 911 29 424 / pen@brreg.no


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen