Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe med markedsføring og branding for et innovativt start-up selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
19.03.2023
Gå til søknadsskjema

Er du ferdig utdannet markedsfører, eller fortsatt student innen markedsføring? Ønsker du å være med på en reise med å bygge opp en innovativ start-up med stort potensiale? Da kan det være deg vi ser etter som markedsfører til Metaito - Factsplat!

Informasjon om stillingen

Metaito - Factsplat AS er en løsning som gir studenter, kontoransatte og alle andre mer kontroll på internett.

Noen er vant til å ha mange faner og trives godt i kaos. For andre er det deilig, eller til og med kristisk at man har god kontroll og oversikt på internett.

Factsplat, lar deg samle inn og organisere notater og lenker til dokumenter, nettsteder og digitale verktøy, på både mobil og PC.

Vi har et dedikert team innen teknologi og markedsføring, og vi er lidenskapelig opptatt av å gi både individer og organisasjoner den digitale strukturen de trenger for å lykkes.

Selskapet er i rask utvikling, og plattformen har mange fornøyde brukere. Metaito - Factsplat satser nå på rask vekst fremover, og er på utkikk etter deg som markedsfører til å hjelpe oss videre. Målet er flere fornøyde brukere, både i inn og utland.

Stillingen er for deg som kan jobbe mellom 40% til fulltid på 100%. Jobber du deltid er det gode muligheter for fleksibilitet i timeplanen, slik at du kan følge et eventuelt studie.

Hvorfor jobbe hos Metaito - Factsplat?

 • En svært sosialt og åpent arbeidsplass med stor takhøyde og sammenkomster både i og utenfor jobb
 • Du vil jobbe i et firma med høyt tempo og mye rom for kreativitet. Vi byr på en spennende arbeidshverdag hvor du raskt kan se resultatene av det du gjør
 • Vårt kontorlokale ligger sentralt i Trondheim. Vi har også tilgang på egen stor veranda over Nidelva for gode sommerlunsjer
 • Muligheten til å tilegne seg praktisk erfaring innen markedsføring under studieløpet og/eller etter endt utdanning

Arbeidsoppgaver

Som markedsfører i Metaito - Factsplat vil du spille en nøkkelrolle i å øke synligheten til selskapet fremover. Typisk vil disse arbeidsoppgavene omhandle blant annet:

 • Utarbeide markedsføringsmateriell og planlegge kampanjer
 • Utøve både konvensjonelle og kreative markedsføringskampanjer
 • Analysere data for å evaluere markedsføringstiltakenes effektivitet, og justere strategier etter behov
 • Mulighet for å være med på employerbranding på messer og konferanser
 • Mulighet for flere ansvarsområder på sikt

Vi søker deg som

Du bør ha en sterk forståelse av markedsføringsprinsippene, og evnen til å oversette tekniske løsninger til forståelig innhold ut mot nye og eksisterende kunder. Videre ser vi gjerne etter deg som er:

 • Utdannet eller student innen relevant studieretning, for eksempel digital markedsføring eller markedsføringsledelse.
 • Relevant arbeidserfaring eller erfaring fra verv vil vektlegges positivt
 • Behersker norsk og engelsk, muntlig og skriftlig


For å lykkes og trives i rollen anser vi personlige egenskaper vel så viktig som formelle krav. Hos oss vil du få dine egne ansvarsområder, og det er viktig at du har et sterkt ønske om å bidra til vekst for Metaito - Factsplat fremover. For å få til dette trives du med å jobbe selvstendig, og har en vilje og et ønske om å lære og utvikle deg. I tillegg til dette har du god samarbeidsevne, som fører til at du skaper gode relasjoner til de rundt deg. Du er også uredd og kreativ, og har en doer-mentalitet som gjør at du evner å skape og utvikle ting.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Deltid eller fulltid, 40-100%.
 • Plassering: Trondheim sentrum
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work, og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Mia Skjetne Hansen på e-post mia.hansen@academicwork.no.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt tidligere dersom vi har funnet den riktige kandidaten. Seneste søknadsfrist er satt til 19. Mars 2023.

Informasjon om bedriften

Metaito - Factsplat er et teknologiselskap som utvikler innovative, tilpasningsdyktige og effektive løsninger for å gi folk kontroll over informasjonsflyten deres.

Les mer om Metaito her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen