Vil du påvirke fremtidige teknologivalg innen helsesektoren?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Porsgrunn, Grimstad, Ottestad, Fredrikstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.04.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Som seniorutvikler i Sykehuspartner får du jobbe med utvikling på tvers av mange teknologier i et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer.

Hos oss blir du en del av et team som i dag består av ca. 15 dyktige og engasjerte medarbeidere med ulike oppgaver. Sammen har vi ansvar for en rekke samhandlings- og publiseringstjenester som tilbys til helsepersonell på sykehusene i Helse Sør-Øst, samt kollegaer i Sykehuspartner. Dette omfatter blant annet Intranett, Ekstranett, portaler og Office365. Du vil delta hele veien fra behovene beskrives, frem til løsningene er på plass, samt bidra i videreutvikling og forvaltning av tjenesten.

Som seniorutvikler vil du ha oppgaver både innenfor utvikling og arkitektur/rådgivning, og ha hovedansvaret for all kode i tjenestene våre. Du vil få en sentral rolle i faggruppen, og må kunne legge føringer for retning og rammeverk, samt følge opp både egne og innleide utviklere faglig. Teknologisk vil du jobbe med utvikling i hele stacken. Du får gode muligheter for faglig utvikling ved å delta i spennende prosjekter, som er varierte i varighet og kompleksitet.

Stillingen kan tilsettes ved alle våre lokasjoner.

Arbeidsoppgaver

 • Full stack-utvikling (SharePoint Online og SharePoint OnPrem)
 • Vedlikeholde kodestruktur, versjonskontroll, verktøy og miljøer
 • Code review og holde oversikt over all egenutviklet kode i våre løsninger
 • Delta i prosjekter og oppgraderinger, bidra til kontinuerlig forbedring
 • Feilsøking og feilretting på løsningene vi har utviklet

Kvalifikasjoner

 • Relevant IKT utdanning på minimum bachelorgradsnivå, men dokumentert realkompetanse kan erstatte utdanningskravet
 • Beherske norsk flytende, skriftlig og muntlig
 • Erfaring med følgende;
  • SharePoint Online og SharePoint 2016/2019 OnPrem
  • Javascript/Typescript
  • C#/.NET
  • PowerShell
  • MS SQL 
  • Utvikling med React, Fluent UI, SharePoint Framework
  • Å lage maler med SharePoint PnP provisioning framework
  • Azure DevOps, spesielt CI/CD i Azure DevOps
 • Det er en fordel om du har prosessforståelse og kjennskap til ITIL-rammeverket

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har lyst til å lære nye ting og har interesse for alle muligheter som ligger i teknologien. Du er analytisk, samtidig som du er god på å bygge relasjoner på tvers av fagområder. Du liker å holde deg faglig oppdatert, deler av din kunnskap og har god formidlingsevne.

Vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og fadderordning. Lønn gis etter avtale. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Ingeborg Walde
Stillingstittel
Enhetsleder
Telefon
979 70 121
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen