Vil du være med å lage Norges mest moderne timeverktøy? Nå ser vi etter to dyktige utviklere!

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.04.2023
Gå til søknadsskjema

Applikasjonen ?Busy by 24SevenOffice er et moderne verktøy for timeføring, planlegging og ferie- og fraværshåndtering. Målet er å forenkle arbeidshverdagen til våre kunder ved å levere flere funksjoner i én plattform. 

Nå har vi ledig stilling for to utviklere som skal hjelpe oss å bygge produktet videre som en integrert del av 24SevenOffice sin produktportefølje. 

Vi ser etter deg som ønsker å ha mulighet for å bidra med å bygge videre på komponenter som finnes i applikasjonen, samtidig som du bidrar med innovasjonsdriv og nye funksjoner. 

Dine arbeidsoppgaver:

 • Programvareutvikling av applikasjonen Busy som en del av 24SevenOffice sin produktportefølje
 • Bidra til å effektivisere arbeidsprosesser, samt liker tanken på å jobbe tett på kunden i samarbeid med UI/UX-designer. 
 • Bygge videre på komponenter som finnes i applikasjonen
 • Bidra til utvidelse av komponentbibliotek og ny funksjonalitet for en kundemasse som består av kreative byråer og andre spennende kunder. 

Ønsket kompetanse:

 • Har en høyere relevant utdannelse.
 • Du har noen års erfaring som utvikler.
 • Har en sterk interesse for utvikling 
 • Har erfaring med React, TypeScript, Node.js, PostgreSQL, eller lignende teknologier
 • Bør trives med å kommunisere både på norsk og engelsk

Vi tilbyr: 

 • Faglig sterkt miljø. 
 • Moderne stack bygget rundt skyteknologi fra AWS.
 • Arbeidsmetodikk basert på SCRUM i tverrfaglig team.
 • Fagdag hver 3 uke hvor du får muligheten til å utvikle deg selv.
 • Eget budsjett årlig for kursing.
 • Karrieremuligheter i et raskt voksende selskap med fokus på teknologi.

Arbeidssted

Arbeidssted er på vårt hovedkontor ved Solli Plass i Oslo. 

Nysgjerrig på rollen og oss? Søk da vel! Husk å laste opp CV, vitnemål og motivasjonstekst. Så kanskje vi ses til en kaffe på kontoret? Det er mulig å søke stillingen både som fullstack, eller som backend eller frontend utvikler. Spesifisere gjerne hva som ligger ditt hjerte nærmest. 

Busy by 24SevenOffice forenkler arbeidshverdagen. "Busy" er Norges og kanskje verdens mest moderne verktøy for timeføring, ferie- og fraværshåndtering med en helautomatisk timebank. 


Spørsmål rettes til

Steinar Jordbakke
tlf: 91135055

Hanne Gullerud
tlf: 92498318


24SevenOffice:

Vi er 24SevenOffice - et internasjonalt ende-til-ende tech-selskap som gjør det mulig for de kundene våre å jobbe smidigere, smartere og å nå sine vekstmål. Vårt produkt samler alle selskap sine kjernevirksomheter i ett og samme system, med regnskap, betaling og fintech, økonomistyring, HR og lønn, purring og inkasso, produksjon og logistikk og mye, mye mer. 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen