Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Jr. Utvikler til Spillfree

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
29.03.2023
Gå til søknadsskjema

Er du på utkikk etter ny karrieremulighet som utvikler? Ønsker du å videreutvikle deg i et akvatek-selskap som vil at du skal lykkes? Spillfree er en ledende aktør i havbruk industrien og er nå på utkikk etter en ny kollega – vi håper det er deg!

Informasjon om stillingen

Spillfree er et innovativt og revolusjonerende akvatek-selskap som har tatt oppdrettsnæringen med storm. Ved å tilby avanserte beslutningsstøttetjenester og biologisk optimaliseringsteknologi, har Spillfree skapt en helt ny standard for fôringspraksis og bærekraftig drift i akvakulturindustrien.

Vi leter nå etter en dyktig og engasjert utvikler som vil bli en del av vårt dedikerte team. Som utvikler i Spillfree vil du få muligheten til å jobbe med den nyeste teknologien innen datavitenskap og maskinlæring, og vil spille en avgjørende rolle i utviklingen av våre avanserte verktøy for fôringsalgoritmer og biologisk overvåking.

Spillfree handler ikke bare om teknologi. Vi jobber tett i lag med varierende og spennende kunder – for å tilrettelegge for sunn, fremtidsrettet og innovativ vekst! Vår kompetanse er bygget på mange års praktisk erfaring i oppdrettsnæringen. Spillfree er under stor vekst og kontinuerlig utvikling, - vi er nå på utkikk etter en ny kollega på utvikler teamet!

Som utvikler hos Spillfree får du

 • Tildelt en mentor som vil følge deg fra dag en og frem til du får dine egne arbeidsområder
 • Tilrettelagt opplæring på grunnlag av den kompetansen og erfaringen du har
 • En fleksibel, selvstendig og givende jobb der du får brukt mange sider av deg selv
 • Jobbe med et samfunnsnyttig prosjekt med mulighet til å forme et selskap i vekst
 • Et godt sosialt miljø - med på sosiale happenings i regi av kontoret eller Blåbasen
 • Andre goder som PC, mobil, parkering, kantine og gode lønns- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

Som utvikler hos oss vil du ha en varierende arbeidshverdag, med både varierte og uforutsette arbeidsoppgaver. Du vil være hjertet i mye vi gjør, og bli en stor ressurs for mange. Noen av arbeidsoppgavene du vil komme ovenfor er:

 • Utvikling av programvare og verktøy for å hjelpe oppdrettere med å optimalisere akvakulturindustrien
 • Utvikling av frontend og webtjenester
 • Samarbeide med spennende og varierende kunder for å skreddersy og tilrettelegge for produkt – og tjenesteutvikling
 • Sparring og planlegging i lag med produksjonsansvarlig og andre i utviklingsteamet
 • Testing og vedlikehold av Spillfree sin programvare
 • Videreutvikle Spillfree sine løsninger gjennom forskning og utvikling

Vi søker deg som

 • Har relevant utdanning på bachelor/master-nivå innen data, informatikk, utvikling eller lignende
 • Teknisk fagbrev innen lignende områder kan også være relevant
 • Kurs og fag innen webutvikling eller python vil være en fordel
 • Har interesse for programutvikling og bærekraftig utvikling
 • Er motivert, lærevillig og tør å utfordre deg selv
 • Har gode kunnskaper og ferdigheter i språkene engelsk og norsk, skriftlig og muntlig

Som person er du

For denne stillingen, vektlegger vi personlige egenskaper på lik linje som kompetansen du kommer med. Vi ser etter noen som jobber proaktivt og finner effektive løsninger. Vi ser etter deg som kan jobbe selvstendig og i team. Det er også viktig å vise engasjement, være fleksibel og ta ansvar og gjøre det som trengs for at organisasjonen skal nå sine mål.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fast, heltid
 • Plassering: Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Live Eriksen Larsen i Academic Work. Spillfree har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work på live.eriksen@academicwork.no
 • Søknadsfrist: 29. mars


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Spillfree er et ledende akvatek-selskap som utvikler og tilbyr beslutningsstøtte og tjenester for biologisk optimalisering innenfor akvakulturindustrien, med hovedvekt på forbedring av fôring. Våre produkter er utviklet i tett samarbeid med kunder, og er bygget på mange års praktisk erfaring i oppdrettsnæringen. Spillfree ble etablert i 2016 og er 17 ansatte på kontoret i Trondheim. Les mer om Spillfree her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen