Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT-driftstekniker søkes til Spillfree!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
19.03.2023
Gå til søknadsskjema

Er du på utkikk etter ny karrieremulighet innen drift og support? Ønsker du å videreutvikle deg i et ledende akvatek-selskap som vil at du skal lykkes? Spillfree er på utkikk etter en ny kollega - kanskje det er deg?

Informasjon om stillingen

Spillfree er et ledende akvatek-selskap som utvikler og tilbyr beslutningsstøtte og tjenester for biologisk optimalisering innenfor akvakulturindustrien, med hovedvekt på forbedring av fôring. Våre produkter er utviklet i tett samarbeid med kunder, og er bygget på mange års praktisk erfaring i oppdrettsnæringen.

Spillfree er under kontinuerlig utvikling, og er nå på utkikk etter en ny kollega innen IT!

Hvorfor jobbe hos Spillfree?

 • Du vil bli tildelt en mentor som vil følge deg fra dag én og frem til du får dine egne arbeidsområder
 • Du får en fleksibel, selvstendig og lærerik jobb der du får brukt mange sider av deg selv
 • Eierskap til arbeidet og bedriften, samt muligheter til å påvirke
 • Jobbe i et selskap der du får mulighet til å dypdykke og spesialisere deg innen bransjen
 • Være med på sosiale happenings i regi av kontoret eller Blåbasen
 • Andre goder som PC, mobil, parkering, kantine og gode lønns- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

Som IT-driftstekniker hos oss vil du ha en varierende arbeidshverdag, med både varierte og uforutsette arbeidsoppgaver. Du vil være hjertet i mye vi gjør, og bli en stor ressurs for mange. Noen av arbeidsoppgavene du vil stå overfor er:

 • Arbeide med sikkerhet, feilsøking og kommunikasjonsproblematikk på vårt utstyr
 • Installasjon, drift og vedlikehold av våre systemer og utstyr for våre kunder
 • Bidra daglig til intern brukerstøtte
 • Andre oppgaver vil forventes

Vi søker deg som

 • Har formell utdanning innen IT-drift. Noen interessante utdanningsbakgrunner er blant annet IT-drift fra videregående skole, Noroff eller bachelorgrad innen IT eller informatikk
 • Har erfaring med Linux, Microsoft 365, Azure og Google Cloud vil vektes positivt
 • Norsk og engelsk muntlig og skriftlig er et formelt krav for denne stillingen

Hver er du?

En arbeidsdag hos oss er varierende og spennende, og nye arbeidsoppgaver og utfordringer kan raskt dukke opp. Det er derfor viktig for oss at du er løsningsorientert, og aktivt tar ansvar for å finne og implementere nye og bedre løsninger som vil effektivisere vår arbeidshverdag. Vi er opptatt av å bevare vårt gode arbeidsmiljø på kontoret og relasjonene vi har til våre kunder. Å være serviceorientert vil være en viktig bidragsyter for dette.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast stilling
 • Plassering: Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Live Eriksen Larsen i Academic Work. Spillfree har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work ved Live Eriksen Larsen på e-post live.eriksen@academicwork.no
 • Søknadsfrist: 19. mars 2023


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har funnet den riktige kandidaten. Vi anbefaler derfor å tidlig søke på stillingen dersom du finner den interessant.

Informasjon om bedriften

Spillfree er et ledende akvatek-selskap som utvikler og tilbyr beslutningsstøtte og tjenester for biologisk optimalisering innenfor akvakulturindustrien, med hovedvekt på forbedring av fôring. Våre produkter er utviklet i tett samarbeid med kunder, og er bygget på mange års praktisk erfaring i oppdrettsnæringen. Spillfree ble etablert i 2016, og vi er 17 ansatte på kontoret i Trondheim. Les mer om Spillfree her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen