Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT Support-konsulent søkes til Reitan Eiendom AS!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.03.2023
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innefor IT-support eller innehar du noen års erfaring fra bransjen? Ønsker du å videreutvikle deg i et stort og veletablert firma i eiendomsbransjen? I samarbeid med Reitan Eiendom er vi nå på utkikk etter deres nye kollega!

Informasjon om stillingen

Reitan Eiendom ble etablert i 1995 og startet med REITANs eiendommer innen detaljhandel. Siden den gang har selskapet vokst eksponentielt – som et resultat av langsiktig strategi, tålmodighet og samarbeid med dyktige partnere og kollegaer.

Reitan Eiendom har tre satsningsområder: Sentrumseiendom i Trondheim, Bergen og Oslo, Logistikk - og industrieiendom i Skandinavia og Handelseiendom i Skandinavia. Med bærekraft og samfunnsansvar integrert i vår forretningsmodell, forvalter vi eiendom som er essensiell for både privatpersoner og bedrifter.

REITANs visjon er å bli anerkjent som det mest verdidrevne selskapet. Vi ønsker å skape verdi for kunder, ansatte og partnere – og lever derfor etter åtte verdier som gjenspeiler seg i alle våre forretningsområder. Vi som jobber her er engasjerte, dyktige og samarbeider godt. Nå ønsker vi et tilskudd til avdelingen som ønsker å videreutvikle seg og bidra som en sterk ressurs på teamet.

Hvorfor jobbe hos Reitan Eiendom AS?

 • Du får mulighet til å jobbe med svært varierte arbeidsoppgaver og dyktige og kompetente kolleger
 • Få en fot innenfor en stor veletablert aktør innenfor eiendomsbransjen
 • Du vil bli en del av en bedrift som bidrar til en bærekraftig fremtid og utøver samfunnsansvar i alle våre aktiviteter
 • Vi har relokert i flotte og lukrative lokaler på Mercurgården, i tillegg til at vi sitter ca. halvparten av tiden i herskapelige lokaler på Lade Gaard

Arbeidsoppgaver

I denne stillingen vil du jobbe med IT support-oppgaver hvor du vil være delaktig i å supportere rundt 120 personer, hvor majoriteten er stasjonert i Trondheim. Arbeidshverdagen er varierende med flere ulike oppgaver primært innenfor førstelinje-support.

Vi søker deg som

 • Har en IT-faglig bakgrunn, eksempelvis fagbrev eller høyere utdanning
 • Har kjennskap til Azure og Office365
 • Med stor fordel har kjennskap til Microsoft Dynamics AX 2012, men dette er ikke et absolutt krav
 • Behersker norsk på et erfarent nivå


I denne rekrutteringsprosessen vil vi vektlegge personlige egenskaper i tillegg til formell kompetanse. Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din stilling hos oss, og har tro på:

 • Problemløsende personer som utvikler effektive og gjennomførbare løsninger og raskt tar til seg ny kunnskap
 • Selvstendige personer som evner å identifisere relevante oppgaver, tar ansvar for eget arbeid og evner å selvstendig ta beslutninger som er nødvendig
 • Serviceorienterte personer som er oppmerksom og forstår andres behov og tilpasser egen tilnærming basert på kunders og kollegers behov

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale, fortrinnsvis ila. våren 2023
 • Arbeidsomfang: Fulltid vikariat
 • Plassering: Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work i samarbeid med Reitan Eiendom AS og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til rekrutteringsansvarlig Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Vi har en løpende selekteringsprosess og anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du synes stillingen virker interessant, og senest innen 20. mars 2023

Informasjon om bedriften

Reitan Eiendom skal eie store eiendomsporteføljer i sentrum av Trondheim og Bergen og et antall førsteklasses REMA-eiendommer. Selskapet skal i tillegg utvikle eiendom med hovedvekt på byomforming, logistikk og industri. Reitan Eiendom består av E C Dahls Eiendom, VestenFjeldske Eiendom, RELOG og REBUS Handelseiendom.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen