Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være prosjektleder for å realisere IKT i fremtidens sykehus?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
3
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
26.03.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Som seniorrådgiver og prosjektleder hos oss får du muligheten til å lede spennende IT prosjekter til nye sykehus som skal bygges i årene som kommer.


Arbeidsoppgaver
Våre prosjekter leverer IT løsninger til blant annet byggeprosjekter som Nytt sykehus Drammen, Nye Aker, Nye Rikshospitalet og Nytt psykiatribygg AHUS.


Vi har flere roller som skal fylles og ser etter deg som ønsker å utvikle deg i rollen som hovedprosjektleder, teamleder eller teknisk prosjektleder. Du vil være en rådgiver til byggherre og sykehusene gjennom alle fasene i prosjektet, samt sørge for at prosjektet gjennomføres i samsvar med definerte mål og premisser. Du får gode muligheter for faglig utvikling ved å delta i spennende prosjekter, som er varierte i varighet og kompleksitet. Byggeprosjektene leverer løsninger fra hele Sykehuspartner og
Helse Sør-Øst sin mangfoldige portefølje, fra oppkobling av servere og IKT rom til etablering av kliniske systemer og utvikling av mobile apper.


I tillegg vil du være en aktiv bidragsyter i Sykehuspartners tverrfaglige miljø og i utviklingen av metodikk og kompetanse for å levere til fremtidens nye sykehus. 


Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har relevant utdanning på minimum bachelornivå fra høgskole eller universitet, eller lang og relevant arbeidserfaring. Du må ha bred erfaring fra prosjektledelse og gjerne ha ledet prosjekter innen IKT-infrastruktur og/eller systemtilpasninger. Det er en fordel om du har teknisk IKT kompetanse, samt kjennskap til smidigmetodikk. 


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.

Personlige egenskaper
Som person har du mye driv og trives med å lede og motivere andre. Du har evne til å se helhetlige sammenhenger og avhengigheter mellom organisasjon, system og prosess. Du er løsningsorientert og analytisk. Du må også ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne. 


Vi tilbyr
Hos oss blir du en del av et fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og du får sertifisering i Prince2 innenfor prosjektledelsesfaget. Lønn gis etter avtale. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Gjert Fisknes
Stillingstittel
Prosjektleder
Telefon
975 15 025


Kontaktperson
Liz Tandberg
Stillingstittel
Prosjektleder
Telefon
469 30 563
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen