Vil du være med å forme vår fremtidige ERP-løsning?

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Product Owner

Data - programvare og -utvikling

24SevenOffice tilbyr en helhetlig produktportefølje hvor vår ERP suite ligger i kjernen av våre systemer. Nå søker vi en produkteier med solid forståelse for økonomi og regnskap - paret med kommersiell teft - for å ta produktet til nye høyder.

 

Hos oss jobber det en gjeng med dyktige mennesker, med et felles mål om at vårt produkt skal være attraktivt og forenkle hverdagen for våre brukere.  Nå ser vi etter en erfaren Product Owner som kan forstå brukerenes behov og identifisere muligheter i markedet.


Ditt ansvar:

 • Ha det overordnede ansvaret for sentrale moduler i ERP-løsningen. Du er tett på markedet, målgruppen og brenner for teknologi.
 • Ta eierskap til produktet, og tar ansvar for at vi leverer kundeverdi og product-market-fit innenfor gjeldende strategi.
 • Eierskap og driv for produktet i alle dets faser fra kartlegging og analyse til design, planlegging og prioritering.
 • Prioritere og definere utviklingsoppgaver gjennom tydelige user stories, customer journey maps og akseptansekriterier basert på det overordnede produktmålet og selskapets metodikk.
 • Du samarbeider tett med våre utviklere og designere for løpende produktleveranser, og bidra til god fart og flyt i teamet.


Ønsket kompetanse:

 • Har fullført en bachelorgrad innen økonomi, finans, regnskap, eller lignende, med sterke akademiske resultater.
 • Vi ser det som ekstra aktuelt at du har relevant erfaring fra å ha jobbet i et software-selskap, IT-konsulentselskap, system integrator, regnskapsbyrå, revisjon eller annen kvantitativ eller teknisk konsulentvirksomhet.
 • Har god forståelse for produktutviklingsprosesser og smidige metoder.
 • Har sterk bransjekunnskap, god forretningsforståelse og kommersielt mindset samt et brennende engasjement for faget.


Som Product Owner må du kunne balansere verdi for både eksisterende og fremtidige kunder. Du må foreta prioriteringer i tett samarbeid med et kryssfunksjonelt team med utviklere og designere. Videre er det behov for å kommunisere med interne og eksterne interessenter, og forstå overordnede forretningsmål.

Vi tror at for å lykkes og trives i denne stillingen, har du med deg eksisterende kunnskap fra produktutvikling, og god innsikt i ERP-løsninger eller økonomisystemer.


24SevenOffice kan tilby:

 • En stor mulighet til å påvirke hva 24SevenOffice skal være for våre kunder i fremtiden.
 • Bli en del av en fremoverlent organisasjon med dyktige kollegaer med solid erfaring og teknisk kompetanse. Vi brenner for kontinuerlig utvikling i kryssfunksjonelle team.
 • Muligheten til å være med på hele reisen fra konsept til lansert løsning.
 • Bli en del av et børsnotert selskap, og i en internasjonal og engasjerende bedriftskultur som skal vokse videre i verden.
 • Flotte og nyoppussede kontorlokaler sentralt i Oslo. Vi har også kontorer i Sverige, Danmark og USA.

Nysgjerrig på rollen og oss? Søk da vel! Husk å laste opp CV, vitnemål og motivasjonstekst. Så kanskje vi ses til en kaffe på kontoret?


24SevenOffice:

Vi er 24SevenOffice - et internasjonalt ende-til-ende tech-selskap som gjør det mulig for de ti-tusenvis av kundene våre å jobbe smidigere, smartere og å nå sine vekstmål. Vårt produkt samler alle selskap sine kjernevirksomheter i ett og samme system, med regnskap, betaling og fintech, økonomistyring, HR og lønn, purring og inkasso, produksjon og logistikk og mye, mye mer. 

Vi er utrolig stolte av alle våre kunder og partnere, som vi vokser sammen med og hjelper å realisere sitt fulle potensiale. På kundelisten har vi blant annet HSB i Sverige, som har automatisert sitt fakturamottak med AI, og Pfizer i USA, som benytter selskapets løsninger for lager- og produksjonsstyring på tvers av Nord-Amerika. I tillegg til våre løsninger innen økonomi og administrasjon, tilbyr 24SevenOffice også integrasjoner med andre populære verktøy og plattformer. Dette gir kundene våre muligheten til å enkelt integrere sine løsninger med andre verktøy de allerede bruker i sitt daglige arbeid.

Spørsmål rettes til

Frode A. Brurberg Hansen
Head of Product
tlf: +47 464 05 638

Hanne Gullerud
tlf: 92498318

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen