Vil du jobbe med banebrytende kringkastings-teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Junior Frontend- utvikler på jakt etter en arbeidsplass hvor du kan nå ditt potensial? Hos Nevion vil du jobbe med Emmy-vinnende software samtidig som du vil få en svært solid opplæring av et dyktig team og kollegaer som alltid støtter hverandre.

Informasjon om stillingen

Som Frontend- utvikler hos oss i Nevion vil du tre inn i et team som gir kringkastere og andre tjenesteleverandører produkter i verdensklasse. Produktene og applikasjonene du vil jobbe med transporterer media over nettverk, som for eksempel store sportsarrangement og live TV-hendelser. Produktene er i forbindelse med deres styringssystemer, brukt til å styre TV- og radio-sendinger blant annet!

Hvem vil du jobbe med?

Vi er et svært sammensatt team med 7 frontend- utviklere med en god blanding av godt erfarne utviklere og kollegaer i starten av karrieren. Vi jobber prosjektbasert hvor du får varierte oppgaver og vil kunne bestemme litt selv basert på hvilke prosjekter som interessererer deg. Vi jobber også tett med backend- utviklerne, test avdelingen og UX-designerne som gir deg en unik forståelse av hele utviklingsprosessen. Vi sørger for støtte i arbeidet, kompetanseoverføring og ikke minst kvalitet i det vi lager sammen.

"Det som motiverer meg er at alt jeg lager brukes til noe. Jeg kan selv påvirke hva jeg jobber med, avhengig av hva som interesserer meg mest. I Nevion blir du hørt "Eilif, utvikler

Hvorfor Nevion?

 • En uformell og sosial kultur hvor det oppmuntres til nye ideer og innspill på tvers av organisasjonen
 • Det er veldig kort vei fra det du utvikler til produksjon
 • Et sosialt miljø med kontinuerlig teknologisk fremgang, unik atmosfære og svært dyktige kollegaer
 • En bedrift i fronten av sitt domene internasjonalt! Her vil du være med på å sette retningen for hele bransjen
 • Store utviklingsmuligheter med fokus på skreddersydd og personlig opplæring
 • En godt tilrettelagt hybrid arbeidshverdag, med muligheter for hjemmekontor og arbeid på tvers av lokasjoner i inn- og utland.
 • Kunder som blant annet HBO, BBC, Telenor og NASA.

Arbeidsoppgaver

Hos oss vil du lære om teknologier som Rescript, React.JS, visualisere komplekse nettverk og utvikle brukergrensesnitt til disse, samarbeide tett med UX-designereRESTful APIer, testdrevet utvikling og kontinuerlig integrasjon og distribusjon.

 • Jobbe med alle faser av produktutviklingen, fra analyser og arkitektur til software implementering og testing.
 • Jobbe med det nyeste innen lyd- og bilde-nettverk og teknologi
 • Utvikle software og løsninger for visualisering av applikasjonene vi bruker i samarbeid med UX-designere

Vi søker deg som

 • Er nyutdannet innen IT-relatert eller realfaglig studieløp
 • Er entusiastisk rundt ny teknologi
 • Har erfaring med Javascript og gjerne React fra studiene
 • Har interesse for å lære Rescript
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


Viktigst av alt er at du har et ønske om å lære og utfordre deg selv faglig, teknisk og personlig. Vi gir deg verktøyene du trenger og hjelper deg å nå dine mål. Nevion er en skole hvor vi ønsker å skape muligheter for våre mennesker, og jobbe sammen mot både personlig og faglig vekst.

Annen informasjon

 • Lokasjon: Lysaker
 • Oppstart: Etter avtale
 • Søknad: Legg ved CV, motivasjonsbrev og vitnemål når du søker.
 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Omfang: Fulltid, fast stilling hos Nevion
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er gjennomført av Academic Work. Det er etter Nevions ønske at alle henvendelser vedrørende stillingen rettes til Anders.myhrvold@academicwork.no i Academic Work

Informasjon om bedriften

Nevion er arkitektene bak virtualisert medieproduksjon. I over 25 år har de levert prisvinnende, oppdragskritiske, sanntids medietransport- og prosesseringsløsninger til kringkastere, telekomleverandører, offentlige etater og andre bransjer. Deres kjernekompetanse er å designe, utvikle, distribuere og støtte programvare. Definerte teknologier gir virtualiseringsmuligheter som gjør kundene mer fleksible, og konkurransedyktige.

Les mer om vår historie her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen