Systemutvikler søkes til spennende stilling hos Ceetron Solutions!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
09.04.2023
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring med systemutvikling og ønsker å videreutvikle deg innen digitalisering og visualisering av ingeniørdata? Vil du jobbe med nyutvikling av løsninger med stor nytteverdi? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen

Hos oss vil du jobbe med programutvikling for smartere bruk og tolking av ingeniørdata. Dette innebærer utvikling av effektive brukergrensesnitt og datavisualisering både på desktop og i skyen med sine utfordringer på brukervennlighet, datakompleksitet og ytelse. Vi utvikler produkter med stor nytteverdi, blant annet open source løsninger som benyttes av mange brukere verden over.

Du blir en del av vårt team hvor alle er sterkt inkludert. Du vil jobbe tett med våre kunder fra behovsfasen til systemet er levert. Vi som jobber her er engasjerte, har bred og variert kompetanse og samarbeider godt.

I våre prosjekter jobber vi iterativt med Scrum som arbeidsmetodikk. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og måten vi jobber på.

Hvorfor jobbe hos Ceetron Solutions?

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i tett samarbeid med engasjerte og dyktige kunder
 • Et stimulerende arbeidsmiljø med svært kompetente og erfarne kolleger
 • Du blir en viktig og synlig bidragsyter mot våre kunder
 • Muligheter til å påvirke både selskapet og sluttprodukt i et firma med flat struktur og korte beslutningslinjer
 • Din arbeidshverdag vil være i flotte, nye kontorlokaler sentralt i Trondheim
 • Fleksibel ordning for bruk av hjemmekontor

Vi søker deg som

Har lidenskap for utvikling av brukervennlige og robuste programvareløsninger og en interesse for ingeniørmessige anvendelser og beregninger.

I våre løsninger benytter vi hovedsakelig følgende teknologier og metoder:

 • Systemutvikling og visualisering med hjelp av C++, Qt og OpenGL
 • Utvikling av skybaserte løsninger med React, JavaScript/TypeScript og Python
 • Objekt-orientert applikasjonsutvikling
 • Iterativ systemutvikling med bruk av Scrum


Vi skjønner at du ikke kan alt dette fra før, men ønsker deg som har vilje og interesse til å lære mer sammen med dyktige kolleger. Vi jobber helst to eller flere sammen for å etablere team med rett kompetanse til å implementere og levere løsningene.

Du verdsetter et sterkt faglig miljø, er initiativrik, samarbeider godt og har god fremstillingsevne på norsk og engelsk. Vi ønsker at du har utdanning på masternivå og helst noen års erfaring. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningsnivå.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast ansettelse hos Ceetron Solutions
 • Plassering: Kjøpmannsgata 35, 7011 Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen rettes til Academic Work ved Silje Skretting Eidissen på e-post silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme og senest innen 09. April 2023.

Informasjon om bedriften

Ceetron Solutions AS er et ansatt-eid programvareselskap i Trondheim som ble etablert i 2013. Vi er en ledende leverandør av løsninger for digitalisering og visualisering av ingeniørdata. Våre tjenester benyttes av et bredt utvalg ingeniørdisipliner og kunder innen energi, marin og engineering. Selskapet har kontorer i Kjøpmannsgata 35 i Trondheim og en solid økonomi. Les mer om Ceetron Solutions AS på www.ceetronsolutions.com.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen