Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Banker hjertet ditt litt ekstra hardt når du ser vittige og annerledes svar fra bedrifter på Facebook eller Instagram?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Legger du ekstra godt merke til de gangene du opplever god service? Sitter du med en tekstforfatter i magen? Vi søker deg som vil skape noe helt ekstra for kundene til Strim - både i dialog med kunden, men også overalt der kunden er.

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Strim er vi nå på utkikk etter deres nye kundeservicehelter. Strim er en frittstående tjeneste eid av RiksTV, som samler innhold fra en rekke innholdsleverandører som TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay og tradisjonelle TV-kanaler i ett abonnement. I rollen som kundekonsulent hos Strim vil du jobbe med å skape den beste opplevelsen for alle deres ulike kunder. Dette kan omhandle alt fra enkle kundehenvendelser til å være med å videreutvikle tjenestene som Strim tilbyr. Kanskje er det noen som savner en funksjon i appen eller har gode ideer til hvordan Strim kan bli enda bedre? Da kan du ta saken i egne hender og videreformidle dette til rett person internt. Dette innebærer et mulighetsrom til å bidra til deres kundeservicestrategi og forbedringsområder ved å videreformidle innsikt.

Denne rollen passer for deg som får energi av å hjelpe andre og som syntes det er gøy å jobbe kreativt med tekst. Rollen er under utforming, så du vil selv få mulighet til å tilpasse rollen etter hvilke interesseområder du har og hva som er dine styrker. Du vil jobbe hovedsakelig på dagtid til å begynne med, med du må også ha mulighet til å jobbe på kveldstid og helg. Arbeidstiden vil avtales nærmere med rett person og det vil også være fleksibilitet for hjemmekontor. Dette er en gyllen mulighet for deg som vil jobbe i en kundekonsulentrolle litt utenom det vanlige, i bindeleddet mellom servicearbeid og videreutvikling av tjenesten.

I Strim er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra eller hva du liker å se på TV. Dette er et sted du blir inspirert, motivert og utfordret, sammen med en gjeng knakende hyggelige kollegaer. De er opptatt av hvordan du har det og hvordan vi kan legge til rette for prestasjon, læring og utvikling – både individuelt og teambasert.

Arbeidsoppgaver

 • Gjøre Norges mest fornøyde kunder enda mer fornøyde - med mål om å sette en ny standard for kundeservice
 • Besvare innkommende henvendelser primært på chat og i sosiale medier, men det kan komme flere kanaler etterhvert.
 • Bidra med utvikling og oppdatering på deres digitale platformer, som chatbot og/eller Strim.no
 • Andre arbeidsoppgaver tildelt etter avtale og interesse - kanskje er du god på det tekniske og kan bistå der?

Vi søker deg som

 • Har en god penn og syntes tekst er gøy – med dette mener vi at du har en god fremstillingsevne på norsk
 • Finner gleden i å hjelpe andre mennesker
 • Synes digitalisering, selvbetjening og chatbot er spennende
 • Har gode tekniske ferdigheter slik at du kan yte god service på tvers av plattformene tjenesten brukes på
 • Med fordel har en høyere utdannelse innen ditt interesseområde – kanskje har du journalisme i bunn, men ønsker prøve noe annet?
 • Har en interesse for TV og underholdning
 • Med fordel har erfaring innen kundeservice fra tidligere

Som person er du

 • Serviceorientert - Du ser verdien av å lytte og forstå kundenes opplevelse. I tillegg har du et ønske om å gi kunden det lille ekstra
 • Selvstendig - Du er en pådriver for forbedringer, har høy gjennomføringsevne og er uredd
 • Samarbeidende – Du liker å samarbeide med andre kollegaer, både i eget team med og fra andre fagområder som markedsførere, designere og utviklere

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Engasjement på 12 måneder, med mulighet for fast ansettelse.
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Strim har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste som har samlet mye på ett sted; både TV-kanaler, strømmetjenester og sport. Vi er eid av TV-distributøren RiksTV, og har innhold fra anerkjente leverandører som TV 2 Play, HBO Max, Skyshowtime, Viaplay, norske og internasjonale TV-kanaler.

TV i seg selv er ikke vanskelig, men tilbudet er det. Derfor vil vi være det beste stedet for TV og underholdning. Bak de store ambisjonene våre finner du en engasjert gjeng, som leter etter like engasjerte kollegaer. I møte med kunden skal vi selvfølgelig dele kunnskap og hjelpe dem. Men på toppen av det vil vi gi kundene små, unike øyeblikk. Det tror vi gjør kundene glade, og jobben vår morsommere.

For å få til dette er vi avhengig av deg som vil gi litt ekstra for å glede andre, toppet med en dose kreativitet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen