Trigges du av å utvikle nye og spennende produkter og tilleggstjenester for en bedrift i sterk vekst?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
21.03.2023
Gå til søknadsskjema

Product Manager Value Added Services (VAS)


ice Norge søker nå etter en Product Manager VAS til avdelingen Product & Offerings. Avdelingen er ansvarlig for ice sine produkter- og tjenester mot forbrukermarkedet, som abonnement, bundles og konsepter for mobiltelefoni og bredbånd.

Som Product Manager VAS vil du være en del av teamet Services & Concepts i avdelingen Product & Offerings. Dette teamet har ansvaret for tjenester og konsepter som iceUng, iceFamilie, MobilBytte, finansieringsløsninger, ulike forsikringer og eSIM. Som Product Manager VAS vil du i samarbeid med partnere være ansvarlig for å utvikle og forvalte nye og spennende produkter, konsepter og tilleggstjenester som skaper merverdi for våre kunder av mobilabonnement og bredbånd (value added services), bl.a. innen kategorien digital underholdning.
 
Du vil jobbe tett med ulike team innad i ice sin kommersielle avdeling, samt Finans og IT-utvikling. Det er derfor en forutsetning at du trives med å lede og drive fremdrift på arbeidsprosesser som går på tvers av team og avdelinger, og at du trives med å være kontaktperson for samarbeidspartnere. Stillingen rapporterer til Lead Services & Concepts.
 

Ansvarsområder:

 • Lede utvikling av nye markedsuttak av verdiøkende tjenester som støtter opp under selskapets strategi og mål
 • Utarbeide anbefaling og beslutningsgrunnlag basert på en innsiktsdrevet tilnærming
 • Overvåke konkurransesituasjon, trender og markedet, og være kontinuerlig initiativtaker i forvaltning, videreutvikling eller avvikling av verdiøkende tjenester
 • Sikre produkt- og kundesynergier mellom bredbånd og mobiltelefoni i ice, og med øvrige forretningsområder i Lyse-konsernet

Kvalifikasjoner:

 • Du har solid forretningsteft, og du går analytisk til verks med innsikt for å skape attraktive produkter
 • Arbeidserfaring fra forretningsutvikling, produktutvikling, UX/tjenestedesign, digital markedsføring eller erfaring fra start-up miljø er positivt
 • Det er å foretrekke om du har høyere utdanning, fra en teknisk, marked- eller businessretning, men dette er ikke nødvendigvis et krav
 • Gode språkkunnskaper, både muntlig og skriftlig i norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

 • Interesse for teknologi
 • En relasjonsbygger på tvers av fagmiljøer
 • Proaktiv og løsningsorientert
 • Nysgjerrig, engasjert, og har god gjennomføringsevne
 • Motiveres av et høyt tempo, og av muligheten til å påvirke ice sitt tjenestetilbud i markedet

Ice tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings og pensjonsordninger
 • Muligheten til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling
 • Mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag og rolle
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen, Oslo som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode
 • I 2021 ble vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass i Great Place to Work


Søknadsfrist: 21.03.2023


For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Capus ved:

Kristian Lennertzen                                916 16 073 / kristian.lennertzen@capus.no
Maria Kivle                                                95 04 98 36 / maria.kivle@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske forbrukere og bedrifter.

ice har vært Nordens hurtigste voksende mobilselskap fem år på rad og har de siste fem årene gått fra én kunde og én mobilmast, til over 710 000 kunder. ice har i dag en markedsandel på 12% i mobilmarkedet og 25% innenfor Mobilt Bredbånd med ambisjoner og mål om å utfordre markedet videre. Vi er stolte av at mobilnettet vårt har blitt rangert på 16. plass i verden når vi måler mobilopplevelse i?Tutelas Global State of Mobile Experience Report (2021). Som utfordrer har vi presset prisene og blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad. ice er i full gang med å bygge ut Norges tredje 5G-nett i verdensklasse. Dette vil gi mange nye muligheter, større kapasitet og flere brukere.

Kundene våre er grunnen til at vi hver dag går på jobb – med et ektefølt ønske om å gjøre en forskjell!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen