Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du student eller nyutdannet som brenner for informasjonsteknologi innen helsesektoren?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo, Fredrikstad, Porsgrunn
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.03.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Bli kjent med Sykehuspartner HF

Har du lyst på en kjempespennende stilling i Sykehuspartner?  Bli med å utvikle fremtidens Helse-Norge i en givende rolle, som byr på spennende arbeidsoppgaver!  Om du skulle være på jakt etter en relevant jobb innen IT eller om du er nyutdannet innen faget, så ser vi veldig frem til å snakke med deg!

Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende endringer og utfordringer de kommende årene. Vi skal lage pasientens helsetjeneste, bygge nye og moderne sykehus, ta i bruk nye teknologier og sikre at IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag for å nevne noe. Vi i Sykehuspartner spiller en sentral rolle i dette arbeidet. Sykehuspartner har et stort fagmiljø rundt integrasjoner med kompetente ansatte som brenner for faget sitt. Vi søker etter deg som vil jobbe med modernisering, digitalisering og forbedring av hverdagen til helsepersonellet i Helse Sør-Øst og til pasientene vi har ansvar for. 

I Sykehuspartner blir du en del av et faglig sterkt og utviklingsorientert miljø for å etablere integrasjoner og samhandling mellom IT løsninger for både helsepersonell, pasienter og innbyggere. Vi vil by på stor variasjon og en spennende hverdag. Du vil få en variert arbeidsdag der du har gode muligheter til å påvirke egen rolle og utvikling. Vi søker etter en som er ambisiøs og lærevillig med et ønske om å utvikle seg innenfor integrasjonsområde og  vil hjelpe helsepersonell integrere og implementere IT-løsninger som vil forbedre deres virksomhet.  

Arbeidsoppgaver

 • Identifisere og analysere kundens behov og gi teknisk rådgivning om integrasjonsmuligheter.
 • Bidra til utvikling og implementering av strategier og tiltak innenfor integrasjonsområde.
 • Samarbeide med interne og eksterne samarbeidspartnere for å sikre at integrasjonsløsningene støtter forretningsprosessene og brukernes behov.
 • Utarbeide dokumentasjon som grunnlag for utvikling av integrasjonsløsninger.
 • Ledelse av teknisk team og koordinering av prosjektaktiviteter ved behov
 • Bidra i utvikling av egen rolle og organisasjon
 • Andre oppgaver må også påregnes

Kvalifikasjoner

 • Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad innen IT eller IT-relaterte studier.
 • Motivasjon, entusiasme og interesse for helse og teknologi
 • God evne til å foreta helhetlige vurderinger
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

 • Evne til å arbeide strukturert og målrettet
 • Evne til å formidle kompleks informasjon på en enkel og forståelig måte.
 • Evne til å tilegne deg ny og oppdatert kunnskap i takt med utviklingen innenfor fagfeltet
 • Selvstendig og initiativrik, samtidig som du evner å samarbeide med andre.
 • Har et stort engasjement for IKT i helsetjenesten
 • Personlig egnethet kan bli vektlagt sterkere enn enkelte krav til kompetanse og erfaring

Vi tilbyr

 • En spennende og utfordrende stilling i et hyggelig og faglig sterkt miljø
 • Gode muligheter for faglig utvikling og personlig vekst
 • Mulighet for å være med og utvikle fagområdet og egen stilling
 • Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet til delvis bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Arbeidssted: Oslo, Porsgrunn eller Fredrikstad
 • Noe reisevirksomhet må påregnes


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Dan Truong Le
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
416 55 289
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen