Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å ta eierskapet for identitets- og tilgangsstyring i OBOS-konsernet?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
OBOS søker deg som ønsker å ta eierskapet for identitets- og tilgangsstyring (IAM) og modernisere dette viktige fagområdet i OBOS-konsernet. Med ekstern bistand har OBOS gjennomført en IAM-modenhetskartlegging. Denne viser stort potensiale for effektivisering, økt brukervennlighet og styrket sikkerhet.

Som IAM ansvarlig i OBOS vil du jobbe med å realisere dette potensialet og legge grunnlaget for OBOS’ videre digitale reise. Stillingen er nyopprettet og vil inngå i enhet for informasjonssikkerhet. Enheten består i dag av tre fagsøyler som er GRC, rådgivning og OBOS SOC. Hver fagsøyle har hvert sitt fokus, men sammen skal de styre, beskytte, oppdage og håndtere. IAM vil bli opprettet som en fjerde fagsøyle.

Denne stillingen skal ha fokus på arbeidsstyrke og privilegerte identiteter og tilganger. På lengre sikt, kan stillingen utvides med ansvar for også forbrukeridentiteter og CIAM.

Rollen vil få mulighet til å etablere og bygge opp et helt nytt fagområde i OBOS-konsernet.

Arbeidsoppgaver

 • Definere og forvalte målbilde, visjon og veikart for IAM
 • Operere sentrale grensesnitt og konfigurere regler og parametere
 • Være eier av alle identitets- og tilgangsstyringsprosesser på IT-siden, f.eks. joiner-, mover-, leaver- (JML) prosessene
 • Eierskap for sentrale IAM applikasjoner og – tjenester
 • Anskaffe og innføre IAM-verktøy og -teknologier ved behov
 • Være fagansvarlig for eventuelle ansatte som tilknyttes IAM-funksjonen i fremtiden

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse på universitets- eller høyskolenivå. Lang, relevant erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning
 • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring, gjerne innen IAM og tilsvarende fagområder
 • Kjennskap til ledende verktøy og teknologier innen området
 • God teknisk innsikt og forståelse for IT og IAM
 • Erfaring fra komplekse og større virksomheter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

 • Klare å se helheten og konkretisere problemstillinger og løsninger
 • Være god til å planlegge og evne å prioritere arbeidsoppgaver
 • Selvdreven og har høy gjennomføringsevne
 • Du er pragmatisk og løsningsorientert
 • Nysgjerrig på ny teknologi og trender

Vi tilbyr OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. En jobb hos oss er en jobb med mening, samfunnsengasjementet, hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. Det er stadig interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Vi er opptatt av inkludering og mangfold som en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter vil våre medlemmer og kunder. I tillegg har vi gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Om arbeidsgiveren

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn: medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen