Erfaren utvikler som drives av kompetanseheving, samhold og evnen til å påvirke egen hverdag?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være del av et konsulenthus laget for og av konsulentene? Vi har samlet alt vi har savnet i tidligere konsulentstillinger og laget en arbeidsplass der det er fokus på deg som ansatt. Vår største ekspertise er innenfor test og utvikling og vi kan hjelpe deg på din ferd videre inn i IT-bransjen.

Informasjon om stillingen

«Stolt IT ble etablert i 2018 av konsulenter som alle har mange års erfaring i det norske IT-markedet. Målet var å skape arbeidsplassen og fagmiljøet man selv hadde savnet i tidligere arbeidsforhold. Med en godt etablert organisasjon i ryggen er det et mål vi er langt på vei med å nå.»

Nå leverer Stolt IT til en rekke store prosjekter og jobber tett med alt fra Ruter, Entur og Statsbygg. Vi har en rekke andre kunder og svært spennende oppdrag vi kan sende deg på. Bakgrunnen for at vi ser etter noen som deg er at vi vokser en del og på bakgrunn av at vi lander større og større avtaler så trenger vi dedikterte utviklere til å hjelpe oss videre.

Hos Stolt IT er det stort fokus på det sosiale og samholdet blant de ansatte. Dette viser vi gjennom seminarer med mye tid til både faglig og sosialt innhold. På denne måten kan vi kontinuerlig styrke din kompetanse og utvikling, samtidig som å smi berikende relasjoner mellom ansatte.

Hvorfor skal du velge å være konsulent hos oss?

 • Vi investerer tungt i den enkelte ansatte gjennom sosiale begivenheter, reiser og kursing
 • Svært stor takhøyde hvor vi alle sørger for at arbeidshverdagen er sånn vi vil at den skal være
 • Tett samlet gjeng som med glede deler av seg selv og sin kompetanse
 • Medbestemmelse og vetorett på oppdrag, du skal jobbe med noe som interesserer deg

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med utvikling på oppdrag ute hos kundene våre. Vi leverer en diverse tjenester, hvor vår spesialitet er testing. Du vil derfor bli satt inn i TDD metodikk og bli kurset i de tjeneste du trenger å kunne for oppdragene dine. Vi ser ikke etter noen spesiell språkkunnskap, men vi bruker som regel Java, .NET og React i tjenestene vi utvikler.

Vi søker deg som

 • Har fullført relevant bachelorgrad, erfaring kan kompensere for dette
 • Minst 2 års relevant erfaring med utvikling
 • Er kjent med bruken av .NET og/eller Java
 • Har kjennskap til skyløsninger som Azure, AWS og/eller GCP
 • Har kjennskap til React, Angular, Vue.js eller andre frontend rammeverk
 • Flytende norsk, muntlig og skriftlig

Som person er du

 • Komfortabel i møte med nye mennesker og sosiale situasjoner
 • Nøye og kvalitetsbevisst
 • Interessert i kontinuerlig læring
 • Imøtekommende og trives med samarbeid

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Annet: Legg ved vitnemål i din søknad
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Stolt IT har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Som nevnt er Stolt IT en bedrift laget av og for konsulenter. Det hele begynte med noen konsulenter med erfaring fra flere ulike konsulenthus. Med denne erfaringen ønsker vi å skape en arbeidsplass man virkelig har lyst til å jobbe i! Dette vil vi skape gjennom et sterkt miljø som bærer preg av et varmt samhold, faglig og profesjonell utvikling og god oppfølging.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen