Vil du jobbe som Account Manager for en ledende Europeisk leverendør?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å ta del av et spennende selskap i vekst? Trives du i en arbeidshverdag med høyt tempo? Da ser vi etter deg!

Informasjon om stillingen

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av sikre IoT-tilkoblingsløsninger med fokus på sikker kritisk kommunikasjon og sikre data. I denne omgang ser vi etter to stykker som vil jobbe med samme arbeidsoppgaver, men med ulike fokusområder hos AddSecure. Den ene vil jobbe med fokus på brannalarm, heisalarm og innbruddsalarm. Den andre vil jobbe med fokus på HMS-relaterte løsninger og fokusere på personalarmer. Ansvarsområde vil bli tildelt basert på personlig egnethet, men brenner du for et av fokusområdene vil det naturligvis bli tatt i betraktning.

De ser store vekst muligheter i markedet og utvider derfor sitt salgsteam. Som en del av AddSecure i Norge vil du jobbe med eksisterende kundeportefølje og vedlikeholde disse for best mulig kunderelasjoner. I tillegg vil en stor del av hverdagen også bestå i å fremme de ulike løsningene for kunder som ikke allerede vet om AddSecure sine tjenester.

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass med et svært godt arbeidsmiljø
 • En spennende og variert arbeidshverdag i et dynamisk miljø med ambisiøse vekstmål
 • Moderne lokaler på Brynseng, med kort vei til kollektiv transport og muligheten for parkering

Arbeidsoppgaver

 • Overordnet ansvaret for eksisterende kundeavtaler, men også inngåelse av nye kundeavtaler
 • Prospektering inn mot nye potensielle kunder, booke møter og sikre avtaler
 • Styrke eksisterende kunderelasjoner gjennom mersalg og vedlikeholde egen kundeportefølje

Vi søker deg som

 • Har en god fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Har god teknisk forståelse
 • Har god muligheter og evne til å sette deg inn i kompliserte tekniske løsninger
 • Med fordel har høyere utdannelse, men ikke et krav
 • Er positiv og har et godt humør

Som person er du

 • Strukturert
 • Nettverker
 • Forretningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Brynseng/Helsfyr
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. AddSecure har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

AddSecure er en ledende europeisk leverandør av sikre IoT-tilkoblingsløsninger med fokus på sikker kritisk kommunikasjon og sikre data. De pålitelige end-to-end-løsningene er basert på sikker kritisk kommunikasjonsteknologi som kombinerer IoT-tilkoblingsplattformer, programvare og tjenester, skreddersydd for å møte kundenes behov på tvers av ulike bransjer.

I dag ivaretar vi mer enn 50 000 kunder innen sikkerhetsbransjen, redningstjenester, bygningssikkerhet og automasjon, digital omsorg, konstruksjon, transport og logistikk, forsyning, smarte byer med mer sin livs- og forretningskritiske virksomhet med IoT-løsninger fra AddSecure. Dette bidrar til å redde liv, beskytte eiendom og vitale samfunnsfunksjoner, og driver virksomheten.

AddSecure er eksperter innen sikker kritisk kommunikasjon og trygge data innenfor Smart Alarms, Smart Care, Smart Rescue, Smart Surveillance, Smart Transport og Smart Grids.

Hovedkontoret ligger i Stockholm, med flere kontorer over hele Europa. Selskapet sysselsetter mer enn 1 000 personer i 16 land. I norge er vi ca 50 stykker.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen