Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Får du solgt bilen fortere enn naboen? Da vil vi høre fra deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du på deg selv som en rådgiver og vil drive med fremtidens bilsalg? Har du lyst til å bidra til at nordmenn får solgt bilen sin på en enkel og effektiv måte? Nettbil søker Kunderådgivere!

Informasjon om stillingen

Nettbil sørger for at nordmenn har en ny og enkel måte å selge bilen på. Som Kunderådgiver vil du bistå kundene i denne prosessen, og sørge for at det føles både enkelt og trygt å selge bilen sin gjennom Nettbil.

Nettbil har i dag flere kundeteam og er i stadig vekst. Du vil sammen med teamet ditt ta i mot innkommende henvendelser fra kunder som ønsker å benytte seg av Nettbils tjenester, med mulighet for å også jobbe mer proaktivt med oppsøkende samtaler på sikt. Her vil du få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig, og det er muligheter for videre karriere. Dette er en spennende stilling for deg som ønsker en karriere innen kundebehandling og salg, og som også gjerne har interesse for bil!

Vi kan tilby

 • Et selskap med gode karrieremuligheter
 • Fastlønn
 • Et godt og sosialt arbeidsmiljø
 • Fine lokaler sentralt i Oslo
 • En rolle med mye frihet under ansvar

Arbeidsoppgaver

 • Ta imot innkommende henvendeser fra kunder som ønsker å benytte seg av Nettbils tjenester
 • Bistå kunder med salg av bil
 • Delta i et kundeteam som jobber for felles mål
 • Bistå på andre oppgaver som kan dukke opp underveis

Vi søker deg som

Med stor motivasjon og riktige personlige egenskaper har vi troa på at du vil lykkes i rollen. Vi ser etter deg som er selvgående, resultatorientert og løsningsorientert. I tillegg er du nysgjerrig og endringsvillig.

Det er også en fordel om du:

 • har høyere utdannelse innen markedsføring, salg eller lignende
 • har erfaring fra prestasjonsmiljø som idrett eller med butikksalg
 • har interesse for bil

Annen informasjon:

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: dette er i første omgang et engasjement på 6 måneder, med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nettbil har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nettbil ble lansert i 2017 med en idé om at bruktbilsalg til forhandler kan gjøres bedre, og etablerte seg som en digital forhandler for kjøp og salg av bruktbil mellom privatkunder og bilforhandlere.

Siden oppstarten har de hjulpet over 30 000 kunder med å selge bilen sin, og det er nå over 1600 bilforhandlere som kan legge inn bud på din bil hos Nettbil.

Nettbil omsetter i dag biler for rundt 2 milliarder årlig og er i overkant av 70 ansatte. De har sterke eiere i ryggen med Schibsted som majoritetseier med 67%, mens de øvrige andelene eies av selskapets gründere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen