Seniorkonsulent Nettverk

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.02.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Seksjonen Datakommunikasjon i Sykehuspartner er organisert under Basistjenester og har ansvar for drift og utvikling av nettverkene i og mellom alle sykehus i Helse Sør-Øst. Nettet består av blant annet ca. 6 000 svitsjer, 500 rutere og snart 20 000 aksesspunkter. Vi skal i løpet av de neste 5– 10 årene modernisere hele nettverket, samtidig som vi skal bygge flere nye sykehus i Helse Sør Øst.

Vi søker nå etter en teamorientert og god kollega til enheten Nettverksstøtte. Nettverksstøtte har bred kompetanse innen datakommunikasjon og er en støttefunksjon for hele seksjonen. Enheten er ansvarlig for drift, forvaltning og videreutvikling av driftsverktøyene som brukes for å administrere, overvåke, automatisering og feilsøking på nettverkstjenestene. Du får brukt din kompetanse innen nettverksteknologi og være del av av et fagområde og en seksjon i stadig utvikling.

Hos oss vil du få en unik anledning til å bidra til et samfunnsnyttig oppdrag. Vi søker deg som vil være med og bygge din karriere i det mest spennende område innen IKT; Helse-IKT!

Arbeidsoppgaver

 • Ta ansvar for å gjennomføre oppgaver innen ansvars- og fokusområder for enheten
 • Ta ansvar og bidra i operativ drift og forvaltning av støtteverktøyene for overvåkning og monitorering av nettverket til Helse Sør-Øst
 • Ta ansvar og bidra til automatisering av driftsprosesser og rutineoppgaver
 • Analyse, feilsøking, monitorering, overvåkning og proaktiv drift
 • Test og utvikling med hensikt å forenkle, standardisere og automatisere
 • Delta i leveranser, prosjekter og forvalting av nettverket
 • Bidra til å heve kompetanse i seksjonen og styrke samarbeid og forståelse med omkringliggende fagmiljøer
 • Aktiv deltakelse i relevante fagteam
 • Dokumentasjon og kontinuerlig forbedring
 • Reisevirksomhet må påregnes

Kvalifikasjoner

 • Universitets eller høgskoleutdannelse på bachelor eller masternivå
 • Tung og relevant arbeidserfaring kan oppveie for manglende formell kompetanse
 • Kunnskap om en eller flere av følgende teknologier: Nettverk og brannmur (Cisco/Palo Alto/Extreme), sikring av nettverksinfrastruktur (ISE, Radius, Tacacs), trådløst nettverk (DNA), VMWare NSX
 • Kompetanse innenfor automasjon/scripting (f.eks python, ansible eller lignende)
 • Erfaring med og interesse for nettverksautomatisering og Software defined networking
 • Fordel med relevante sertifisieringer (CCNA, CCNP eller tilsvarende innen LAN/WAN) 
 • Fordel med noe kunnskap om drift av server (windows/linux)

Personlige egenskaper

 • Du er fremoverlent og ansvarlig
 • Du har høy gjennomføringsevne
 • Du har tung teknisk forståelse og evne til å dykke ned i detaljer samtidig som du evner og ivareta et helhetlig bilde
 • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst
 • Du er opptatt av kvalitet i dokumentasjon og sørger for at dine omgivelser også er det


Vi ønsker å høre fra deg som har lang erfaring med nettverk og genuin interesse for teknologi. Du forstår samspillet mellom ulike infrastrukturteknologier og ønsker å videreutvikle kompetansen din. Du er glad i å dele kunnskapen du sitter på og har gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk. 

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Vi tilbyr

 • En utfordrende og variert stilling som kombinerer fokus på operative tekniske oppgaver og arbeid
 • med viktige forbedringstiltak i et spennende fagmiljø med dyktige kollegaer
 • Et spennende og kompetent miljø hos en av Norges største IKT-bedrifter
 • Varierte arbeidsdager der du kan jobbe fra våre lokaler i Drammen eller Porsgrunn og ute hos helseforetakene
 • Fleksible arbeidstidsordninger og mulighet for bruk av delvis hjemmekontor etter avtale
 • Fokus på faglig utvikling og sertifisering

 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Trude Buøy
Stillingstittel
Enhetsleder
Telefon
922 34 746
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen