Varner ser nå etter en ny system manager!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Billingstad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du etter en stilling hvor du kan utvikle dine ferdigheter og være med på å bygge systemet til Varner? Da har du kommet til rett plass! Vi ser nå etter en system manager som kan være med på å bygge Varner sin IT avdeling.

Informasjon om stillingen

I Varner har vi organisert drift, vedlikehold og utvikling av våre IT-systemer i Varner Tech. Varner Tech er organisert i forskjellige produktteam som dekker teknologistøttet til hele virksomheten vår. Denne rollen ligger i Tech Sales, som har ansvaret for teknologien som støtter opp under alle salgskanaler, både på nett og i fysisk butikk.

Som System Manager i Tech Sales vil du være med på å utforske, utvikle og administrere kunde-/brukerfrontene i Varners nettbutikker, ved blant annet verktøy for oppdagelse/anbefalinger av produkter, innholdsstyringssystem og A/B-testing av ny funksjonalitet eller oppdatert design.

Vi har også som mål å drive den tekniske utviklingen og driften av butikkteknologi som besøkstelling og annen sensorteknologi, skjermer for inspirasjon/informasjon og andre tjenester som syr sammen våre fysiske butikker med våre digitale kanaler.

Vi tilbyr:

 • Faglig utvikling med interne faggrupper og tverrfaglig kompetansedeling.
 • En arbeidshverdag med motiverte kollegaer og godt humør.
 • En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest.
 • Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj og med en rå kaffebar.
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser.
 • En meget generøs personalrabatt i alle våre brands.

Arbeidsoppgaver

 • Du vil ha en aktiv rolle i å levere løsninger og teknologi – samt å være go-to-person for support på eksisterende funksjonalitet innenfor området.
 • Gi opplæring til superbrukere og interne sluttbrukere.
 • Hjelpe oss med å forbedre produktene og handleopplevelsene vi gir kundene våre.
 • Ansvarlig for overvåking og drift av interne systemer og applikasjonene innenfor produktteamet.
 • Utvikling og vedlikehold av system- og prosessdokumentasjon.
 • Delta i utviklingen av et roadmap for systemporteføljen, beslutningspunkter for fornyelser av løsninger, og strategidiskusjoner.

Vi søker deg som

 • Utdanning/fagbrev eller tilsvarende arbeidserfaring i lignende rolle.
 • God teknisk forståelse og interesse for faget.
 • Evnen til å snakke og skrive flytende norsk og profesjonelt engelsk.

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Billingstad
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Varner AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Varner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.

8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.

Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen