Vi ser etter Key Account Manager til spennende teknologiselskap

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for løsningssalg og langsiktige kunderelasjoner? Vil du komme inn i et markedsledende selskap der du vil få muligheten til å utvikle potensialet og vedlikeholde store nasjonale kunder?

Informasjon om stillingen

På vegne av en av våre kunder, søker vi etter en Key Account Manager som skal jobbe med oppfølging av eksisterende storkunder i Norge. Du vil ha ansvar for din egen portefølge av kunder, samtidig som du vil samarbeide tett med andre avdelinger og spesialister internt i selskapet. Vår kunde jobber med innovasjon og utvikling av nyttige løsninger mot bedriftsmarkedet. Du vil delta i kundemøter ute hos kunde, så det vil være flere reisedager i løpet av året. De fleste av kundene befinner seg i Østlands-området, men de holder også til i andre store byer i landet.

Du vil få mer informasjon om selskapet og stillingen i neste steg av prosessen.

Vi kan tilby

 • God fastlønns- og bonusordning
 • Gode karrieremuligheter innad i selskapet
 • Grundig opplæringsprogram
 • Tverrfaglig samarbeid
 • Selvstendig arbeidshverdag

Arbeidsoppgaver

 • Oppfølgingsansvar for storkunder i Norge
 • Vedlikeholde kunderelasjoner, samt utvikle potensialet hos eksiterende kunder
 • Samarbeid på tvers av avdelinger for å skreddersy tilbud etter kundens behov

Vi søker deg som

 • Gjerne har jobbet i lignende rolle, eller på en annen måte har erfaring med å jobbe med større kunder
 • God forståelse i norsk og engelsk
 • Har førerkort klasse B
 • Som person er du strukturert, forretningsorientert og samarbeidsvillig

Annen informasjon

 • Oppstart: etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Vår kunde har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work. Ved spørsmål kan du sende en mail til kandidat@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Du vil få mer informasjon om selskapet i neste steg av prosessen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen