Ønsker du å jobbe med analyse og innsikt i et stort internasjonalt konsern? Lyreco søker nå en Commercial Data Analyst!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lørenskog
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
03.02.2023
Gå til søknadsskjema

Trigges du av å være en god rådgiver gjennom å skape innsikt ved hjelp av kommersielle analyser, som kan bidra til å skape utvikling og forbedringer?


Vi søker en analytiker som vil spille en viktig rolle i å hjelpe virksomheten til å skape beslutningsgrunnlag ved hjelp av data og innsikt. I rollen som analytiker vil din hovedoppgave være å gjennomføre rapportering og analyser som vil være beslutningsstøtte for salgsavdelingen.


Arbeidsoppgaver:

 • Bidra til kommersielle analyser av ulike områder av virksomheten f.eks. salg-, kunde- og KPI-analyser
 • Utføre rutineoppgaver knyttet til rapportering og andre administrative oppgaver, herunder månedlige og kvartalsvise rapporter internt og ut mot kunder
 • Sammen med senior analytiker være ansvarlig for oppfølging og gjennomføring av avdelingens planer.
 • Presentere resultater, rapporter og analyser i egnet format
 • Delta i prosjekter, både internt i avdelingen og tverrfaglig

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor- eller masterutdanning
 • Gjerne 1-2 års relevant erfaring, men nyutdannede vil også bli vurdert. Konsulenterfaring er også relevant
 • Interesse for å håndtere og analysere store mengder strukturert og ustrukturert informasjon og sammenstille dette til anvendbar innsikt
 • Meget god muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk
 • Noe kunnskap er ønskelig innen Power BI, SAP Business Objects, SQL og MS Office (spesielt Excel)

Personlige egenskaper:

 • Du er strukturert og organisert med fokus på detaljer
 • Du tar initiativ og kan utfordre basert på god innsikt
 • Du elsker store datamengder som skal struktureres og presenteres
 • Du er en person som liker å jobbe med mennesker, som liker å være en del av et team
 • Du er selvstendig og løser utfordringer løpende
 • Du har høy arbeidskapasitet, er løsningsorientert og holder tidsfrister

Lyreco tilbyr:

 • Arbeid i et stort internasjonalt konsern med sterke norske røtter
 • En spennende og variert hverdag preget av høyt tempo, med faglig utvikling blant kompetente og engasjerte ansatte
 • Stor mulighet til å påvirke og forme utviklingen av selskapet
 • Konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger inkl. helseforsikring
 • Nye kontorlokaler med gratis parkeringsplass og flott kantine
 • Relativt ungt arbeidsmiljø med mulighet for felles aktiviteter utenfor arbeidstiden som idrettslag og hyggelige treff

Søknadsfrist: 03.02.2023 Arbeidssted: Lørenskog 

For nærmere informasjon om stillingen kan du henvende deg til leder for Sales Support i Lyreco Norge AS, Jan E. Larsen  på 99 21 29 50 / jan.larsen@lyreco.com, Rådgiver i Capus, Snorre Helseth på 41 60 86 40 / snorre.helseth@capus.no, eller Rekrutteringsassistent i Capus, Maria Kivle på 95 04 98 36 / maria.kivle@capus.no. 


 

Om arbeidsgiveren

Lyreco leverer bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og alt er tilrettelagt for at kunder kan bestille og få varene levert akkurat slik de ønsker. Vi leverer et bredt utvalg varer innen kontor, renhold, teknologi, møbler, oppbevaring, catering og hobby. Vi tilbyr også kontorrelaterte tjenester og rådgivning.

Lyreco i Norge er eid av Lyreco-gruppen, en europeisk familiebedrift med hovedkontor i Frankrike. Lyreco er ledende i Europa, og verdens tredje største distributør av produkter og tjenester til arbeidsplassen. Lyreco har vært i Norge siden Richard Andvord åpnet sin papirhandel på Stortorget i 1865. Vi har 22 butikker, nettbutikker, grossistvirksomhet, forhandlersalg og direktesalg. Lyreco har ca. 400 dyktige ansatte i Norge. Hovedkontoret vårt ligger i Lørenskog, på grensen til Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen