Product Manager HR

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.01.2023
Gå til søknadsskjema

Vi skal skape videre suksess i Norden med vårt HR-produkt, som allerede er godt etablert i det danske markedet og som skal lanseres til våre norske kunder ila. første kvartal i 2023. Produktet inngår i 24SevenOffice sin komplette produktportefølje, er integrert med våre systemer for Lønn, Rekruttering og ERP suite, og vil spille en nøkkelrolle for 24SevenOffice sin fremtidige satsning for å skape et ende-til-ende system for alle bedrifter. Nå søker vi en fremoverlent og ambisiøs kandidat, med kommersiell passion og business mindset, som vil ta vår HR-satsning til nye høyder og lykkes med 24SevenOffice. 


Ansvar:

 • Ha det overordnede ansvaret for videreutvikling og kommersiell suksess med vårt HR-produkt på tvers av Norden. Du er tett på markedet, målgruppen og brenner for HR og teknologi.
 • Ta eierskap til produktet og ansvar for at vi leverer kundeverdi og product-market-fit innenfor gjeldende strategi.
 • Holde deg kontinuerlig oppdatert på krysningspunktet mellom HR, tech og forretningsutvikling. 
 • Eierskap og driv i hele reisen fra konsept til lansert løsning. Du samarbeider tett med våre utviklere og designere for å skape suksess. 
 • Se helhetlig løsninger som ivaretar kundens og overordnede strategiske behov.


24SevenOffice kan blant annet tilby:

 • En stor mulighet til å påvirke hva 24SevenOffice skal være for våre kunder i fremtiden i en meget attraktiv rolle, som du tar eierskap til og kan forme!
 • Bli en del av en fremoverlent organisasjon med dyktige kollegaer med solid erfaring og teknisk kompetanse. Vi brenner for kontinuerlig utvikling i kryssfunksjonelle team. 
 • Muligheten til å være med på hele reisen fra konsept til lansert løsning.
 • Bli en del av et børsnotert selskap, og i en internasjonal og engasjerende bedriftskultur som skal vokse videre i verden. 
 • Flotte og nyoppussede kontorlokaler sentralt i Oslo. Vi har også kontorer i Sverige, Danmark og USA og oppfordrer til at vi besøker hverandre og samarbeider tett på tvers av lokasjonene. 


Vi søker deg som:

 • Har fullført bachelorgrad eller mastergrad, gjerne innenfor fag som er relevant for rollen. Dette kan for eksempel være HR, økonomi, organisasjon og ledelse, teknologi og forretningsutvikling, med sterke akademiske resultater.
 • Du har solid kommersiell erfaring og domenekunnskap - nå er du klar for å vokse videre inn i en Product Manager- rolle hos oss!
 • Vi er mer opptatt av din drive og resultatene du har nådd i relevante roller enn antall års erfaring. Hvis du gjennom din arbeidserfaring så langt har erfart at du brenner for kombinasjonen forretningsutvikling, tech og HR ønsker vi uansett å høre fra deg.
 • Vi ser det som ekstra aktuelt at du har relevant erfaring fra å ha jobbet i et software-selskap, IT-konsulentselskap, system integrator, eller annen kvantitativ eller teknisk konsulentvirksomhet. 

 

Vi ser etter deg med sterkt business mindset og kommersiell forståelse innenfor produktutvikling. Du er god på å tenke helhet og skaffe deg overblikk. Du vil ha mye ansvar for å skape fremdrift sammen med våre kunder og organisasjon og det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner og kommunikative ferdigheter. Du kommer til å bidra til vår kultur som preges av tillit, modighet og nysgjerrighet. Derfor er du heller ikke redd for å gripe muligheter og selvstendig skape fremdrift og suksess innenfor dette svært viktige forretningsområdet i vår organisasjon. 


Nysgjerrig på rollen og oss? Søk da vel! Husk å laste opp CV, vitnemål og motivasjonstekst. Så kanskje vi ses til en kaffe på kontoret i januar? 


Om 24SevenOffice:

Vi er 24SevenOffice - et internasjonalt, fremoverlent og ende-til-ende tech-selskap som gjør det mulig for de ti-tusenvis av kundene våre å jobbe smidigere, smartere og å nå sine vekstmål. Vårt produkt samler alle selskap sine kjernevirksomheter i ett og samme system, med regnskap, betaling og fintech, økonomistyring, HR og lønn, purring og inkasso, produksjon og logistikk og mye mye mer. Vårt produkt, sammen med våre folk, har siden 1997 styrket kunder verden over for fremtiden. Vi jobber dedikert og iherdig for å levere et produkt og kundeopplevelser i verdensklasse. 


Vi er utrolig stolte av alle våre kunder og partnere, som vi vokser sammen med og hjelper å realisere sitt fulle potensiale. På kundelisten har vi blant annet HSB i Sverige, som har automatisert sitt fakturamottak med AI, og Pfizer i USA, som benytter selskapets løsninger for lager- og produksjonsstyring på tvers av Nord-Amerika. I tillegg til våre løsninger innen økonomi og administrasjon, tilbyr 24SevenOffice også integrasjoner med andre populære verktøy og plattformer. Dette gir kundene våre muligheten til å enkelt integrere sine løsninger med andre verktøy de allerede bruker i sitt daglige arbeid. 


Nå skal vi vokse videre i verden, sammen med flere superstjerner med passion for teknologi, forretningsutvikling og lagspill. Er du den som skal ta oss til nye høyder? I så fall: Velkommen til 24SevenOffice - Velkommen hjem!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen