Vil du lage gode brukeropplevelser?

Oppdragsgiver: Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistera utviklar og driv digitale tenester som gjer dialogen med det offentlege enklare for personar og verksemder. Vi driv mange av dei viktigaste registera i landet og har 450 medarbeidarar. Dei fleste jobbar i Brønnøysund. Vi har også kontor i Narvik og Oslo.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Brønnøysund
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.02.2023
Gå til søknadsskjema

Om stillingen


Vi satser på gode brukeropplevelser, både på våre nettsider og i våre digitale tjenester. Denne satsningen ønsker vi å ha deg med på.  


Vi har behov for en designer med kompetanse innen en eller flere av områdene UX, interaksjonsdesign og visuell design.


Du blir del av et team som skaper nyttige digitale tjenester og får en viktig rolle i å sikre brukerperspektiv og involvering underveis. Vårt mål er å få flere selvhjulpne brukere og bidra i å utvikle Brønnøysundregistrene som viktig aktør og pådriver for forenkling og digitalisering i det offentlige Norge. Du vil inngå i en faggruppe for brukeropplevelse på tvers av organisasjonen og Brønnøysundregistrenes løsninger. Du vil også bidra arbeidet med en eller flere av våre satsingsområder.

 

Arbeidsoppgaver

 • sikre gode metoder og konseptutvikling for brukerinvolvering både i forvaltning og prosjekt
 • bidra i å utvikle nettsidene våre slik at de møter brukernes behov
 • planlegge og gjennomføre brukerinvolvering slik som intervjuer og brukertesting
 • planlegge, gjennomføre og analysere innsiktsarbeid
 • delta i prosjekter og andre utviklingsteam
 • bidra til å forvalte og videreutvikle vår visuelle profil og identitet
 • designe innhold, tjenester og presentasjon i digitale flater
 • bidra til å forvalte og videreutvikle vårt designsystem
 • bidra i kompetanse- og kunnskapsdeling innad i organisasjonen og på tvers av offentlige etater


Kvalifikasjoner


Du må ha

 • 3-5 års utdanning fra universitet eller høgskole innen områdene UX, interaksjon, tjenestedesign, visuell- eller grafisk design eller andre nærliggende områder. Relevant erfaring kan kompensere for noe av utdanningskravet.
 • erfaring og kunnskap om hvordan brukere/sluttbrukere forstår og interagerer med webapplikasjoner, verktøy, system og grensesnitt


Fint om du også

 • har erfaring fra praktisk arbeid med innsiktsarbeid, brukeropplevelse og UX-design
 • har kunnskap og erfaring om designprosesser og metodikk for brukervennlighet
 • har erfaring og evne til å bygge konsepter og skissere forslag til digitale løsninger
 • kan fungere som et bindeledd mellom teknologer, fagressurser og brukere på ulike nivå
 • har kunnskap og erfaring med retningslinjer for universell utforming
 • har erfaring med planlegging og gjennomføring av brukertester
 • har kjennskap til kvalitative og kvantitative metoder
 • har grunnleggende kunnskap om front-end kode, slik som html5, CSS og gjerne også JavaScript
 • kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

 • du har gode samarbeidsevner, er kreativ og brukerorientert
 • du har evne til å sette deg inn i nye problemstillinger, er løsningsorientert, strukturert og analytisk
 • du liker å jobbe sammen med andre i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver
 • du kan jobbe selvstendig og bidrar med nytenkning/innspill innenfor fagområdet
 • du må kunne jobbe i team og kommunisere godt både med eksterne og interne fagressurser


Vi tilbyr

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig


Stillingene er fast og lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 526 100 – 661 400, eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 563 500 –935 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.


Inkludering og mangfold


Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.


Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.


Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.


Generelt


Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.


For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er tre treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.


Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.


Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT


Ta gjerne kontakt


Dersom du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med underdirektør Elin Olsen, rlf 95 72 64 19, eller fagansvarlig for brukskvalitet Roy Halvor Frimanslund, tlf 99 42 71 45.


For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen