Vil du være med på å bygge opp Norges kanskje mest spennende fagmiljø innen datautnyttelse og analyse?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Behovet for analyse, rapportering og annen datautnyttelse er stort i Helse Sør-Øst, og behovet vil øke ytterligere i tiden fremover. Dette er bl.a. belyst i Regional utviklingsplan 2035 for Helse Sør-Øst. Med bakgrunn i dette har Sykehuspartner behov for å øke kapasiteten til å lede utviklingsprosjekter.  

Avdeling Data og analyse har ledig stilling som prosjektleder for utvikling av analyse- og rapporteringsløsninger. Stillingen inngår i et team av prosjektledere som sammen med utviklere i avdelingen skal bygge regionale analyseløsninger for Helse Sør-Øst innen virksomhetsstyring og medisin- og helsefag. 

Helse Sør-Øst lanserte i 2022 en regional data- og analyseplattform som skal brukes til å utvikle analyse- og rapporteringsløsninger med utgangspunkt i helseforetakenes felles behov, og på en slik måte at alle helseforetakene kan ta i bruk løsningene. 

Prosjektlederen vil få ansvar for å sikre at Sykehuspartner leverer på avtalte behov gjennom å planlegge og gjennomføre prosjekter i samarbeid med helseforetak, utviklere og andre fagmiljø i Sykehuspartner. Prosjektlederen vil ha ansvar for kommunikasjon med helseforetakene for sine prosjekter og skal samarbeide tett med et høyt kompetent miljø i Sykehuspartner. 

Arbeidssted er Sykehusparteners lokaler på Skøyen. Søknader blir vurdert fortløpende

Sykehuspartner HF er underlagt sikkerhetsloven. Det er pr. i dag ikke et krav om sikkerhetsklarering for denne stillingen, men et slikt krav kan bli stilt på et senere tidspunkt. 

          

Arbeidsoppgaver

 • Ta ansvar for at prosjektleveranser er tydelig avtalt med kunden og alle interne ressurser i Sykehuspartner 
 • Ta ansvar for planlegging av prosjektene og bidra aktivt til en smidig og løsningsorientert gjennomføring av aktivitetene i henhold til avtalte leveranser 
 • Holde oversikt over interessenter og sikre at alle interessenter har tilgang på transparent og ryddig informasjon om fremdrift i prosjektene 
 • Løpende vurdere risiko knyttet til prosjektleveransene 
 • Holde oversikt over ressursbehov i egen prosjektportefølje og bidra til å vurdere samlet ressursbehov for alle prosjektene avdelingen har ansvar for 
 • Bidra til å øke avdelingens kompetanse og evne til å levere innhold på den regionale data- og analyseplattformen 
 • Bidra i arbeid med å forbedre og forenkle arbeidsprosessene i avdelingen og utvikle organisasjonen  

Kvalifikasjoner

 • Interesse for å etablere og videreutvikle analyse- og rapporteringsløsninger  
 • Interesse og gjerne noe erfaring med prosjektarbeid 
 • Utdanning på mastergradsnivå. Eksempler på relevante utdanninger: Sivilingeniør, Siviløkonom, Master i Informatikk/Statistikk/Matematikk/Samfunnsøkonomi 
 • Meget god fremstillingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig 
 • 2-3 års arbeidserfaring, gjerne fra konsulentbransjen 

Personlige egenskaper

 • Du er løsningsorientert og har en sterk gjennomføringsevne 
 • Du er strukturert, selvstendig og målrettet, og evner å ha flere baller i luften samtidig 
 • Du er god til å skape relasjoner 
 • Du evner å gjøre deg kjent med og aktivt involvere organisasjonene du jobber sammen med 
 • Du har meget gode kommunikasjonsevner  

Vi tilbyr

 • Et sterkt faglig miljø  
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver i en bransje med et viktig samfunnsoppdrag
 • Engasjerte og dyktige medarbeidere  
 • Et godt arbeidsmiljø  
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår  
 • Fleksible arbeidstidsordninger med delvis hjemmekontor etter avtale  


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Beth Nicolaysen
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
982 59 738
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen