Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

En spennende mulighet til å jobbe med den siste teknologien innenfor CRM og marketing automation

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.01.2023
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter Marketing Automation Specialist med ansvar for effektive kundereiser og ekspertise innen CRM. Har du lyst til å bli en en del av et veldrevet og resultatorientert team? Les videre!

 

I denne nyopprettede stillingen ser vi etter en ambisiøs og kreativ person som finner elegante løsninger på komplekse kundereiser. Som Marketing Automation Specialist vil du ha full kontroll på dataflyt og kvalitet på tvers av publiseringssystem (CMS) og kunderelasjonssystem (CRM). 

Vi tror du har jobbet noen år med ansvar for nettsider, optimalisering av brukeropplevelser og har erfaring med ulike markedsføringsteknologier. For å lykkes bør du nok også være nysgjerrig på mennesker og teknologi, og trives med mye ansvar. 

Ditt ansvar: 

 • Skape utmerkede personaliserte og effektive kundereiser
 • Jobbe med moderne teknologier innenfor marketing automation, dataanalyse og personaliseringsteknologi
 • Få stor frihet til å veilede og ta videre teknologivalg for å oppnå strategiske målsetninger


Vi tilbyr:

 • Store påvirkningsmuligheter med høy grad av involvering og medbestemmelse.
 • Mulighet til å utvikle, definere og sette retning for ambisiøse målsettinger knyttet til automatisering og personalisering 
 • Trygge rammer, tillit og fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Engasjerte og dyktige kolleger som støtter hverandre og deler villig
 • Tilgang på gode arbeidsverktøy, konkurransedyktig lønn og gode forsikringer


Vi ser etter deg som: 

 • Er begeistret for å løse tøffe problemer og har mye driv
 • Har erfaring med CRM-system, gjerne Hubspot, og også har jobbet med CMS-verktøy
 • Er datadrevet, med evne til å tolke rapportering og oversette den til handling
 • Gode evner som prosjektleder som kan begeistre og gjennomføre nye satsinger på tvers av avdelinger


Har du erfaring med bruk av Customer Data Platform (CDP) for optimal utnyttelse av data, så er det et pluss.


Spørsmål rettes til

Rebecca Paulina van Vuuren
tlf: +4748242455

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53


Om 24SevenOffice: 

Da vi startet 24SevenOffice i 1997 bestemte vi oss for å gjøre noe ingen hadde gjort før oss: Vi skulle utvikle et helt skybasert forretningssystem - lenge før noen visste at internett kunne brukes til å kjøre en applikasjon. Fra å være en liten gjeng på et kontor i Porsgrunn, er 24SevenOffice i dag en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige, Danmark og USA. Våre 200 ansatte jobber hver dag med å styrke våre 59 000 kunder for fremtiden, og vi har høye ambisjoner for videre vekst.

Uansett om du møter oss på kontoret eller digitalt, vil du merke at kulturen sitter i menneskene. Våre kjerneverdier er tillitsfull, modig og nysgjerrig og vår visjon er å styrke bedrifter for fremtiden. Vi håper at du som leser dette kjenner deg igjen i verdiene og visjonen og kanskje blir enda mer nysgjerrig på oss?

***
Vi vet at tro på egne kvalifikasjoner kan føre til at vi ikke alltid møter spektakulære kandidater. Ikke la det hindre deg fra å søke – vi vil gjerne høre fra deg!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen