Ønsker du å bidra til rene vassdrag og drikkevann til alle på Nedre Romerike? Vi søker en IKT BI Applikasjonsansvarlig!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Strømmen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.01.2023
Gå til søknadsskjema
Nedre Romerike Vann- og Avløpsselskap forvalter, drifter og utvikler avanserte og omfattende prosess- og transportanlegg for å ivareta samfunnskritiske tjenester. Vårt fremtidsmål er å være anerkjent som ledende innenfor vannsektoren. Vi er Romerikes største aktør, og våre prosessanlegg er blant Norges mest avanserte. Nå gir vi deg muligheten til å være med på å ivareta viktige samfunnsoppgaver.

Om IKT-avdelingen Avdelingen består i dag av 6 personer, fordelt på IKT-leder, IKT-koordinator, teknisk ansvarlig, driftsansvarlig, driftskonsulent og en lærling. Sammen ivaretar vi driften og utviklingen av selskapets IKT-tjenester.
I tillegg til overnevnte ønsker vi deg som har interesse og kompetanse til å ta ansvaret innenfor applikasjoner, dataanalyse og arkitektur. I tillegg sikre at informasjonsflyten og driften av selskapet blir mer effektiv.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling og design av BI- og databehandlingsløsninger for NRVA
 • Videreutvikle våre digitale løsninger og tjenester
 • Ansvaret for selskapets data og virksomhetsarkitektur (IT vs OT)
 • Støtte alle avdelinger i å øke datakvalitet og informasjonshåndtering
 • Bidra i anskaffelse av programvareteknologi
 • Ledelse av relevante prosesser og produktansvar
 • Ivareta eierskap for selskapets programportefølje innen nye behov
 • Utvikle DB-script/uttrekks/spørring fra forskjellige kilder
 • Utarbeide handling- og strategiplaner innen IKT

Stillingen er nyopprettet, og vil få en sentral rolle i strategisk videreutvikling av IKT avdelingen med store muligheter for å påvirke og videreutvikle egen rolle.

Kvalifikasjoner

Relevant høyere utdanning
Erfaring med virksomhetsarkitektur
Praktisk erfaring med bruk av BI-verktøy
God kjennskap til følgende programvare eller lignende:
 • Microsoft Power BI
 • Azure cloud
 • Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS)

Personlige egenskaper Vi søker deg som er selvstendig og proaktiv, i tillegg til løsningsorientert og har god arbeidskapasitet. Du er en lagspiller og vil jobbe strukturert og målrettet for å oppnå resultater. Du er opptatt av kvalitet og kan sette seg inn virksomhetens behov. Vi ønsker deg som evner å tenke helhetlig, men også har fokus på detaljene.?Videre ønsker vi at du kommuniserer godt, både muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby deg en trygg og meningsfylt jobb med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø. Her får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et sterkt fagmiljø med dyktige kolleger, i en virksomhet med et stort og viktig samfunnsoppdrag.

Vi kan også tilby deg:

 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Ryddige, sikre og ordnede arbeidsforhold
 • Sentrale og moderne lokaler midt i Strømmen, 10 min. gangtid fra Lillestrøm stasjon
 • Betalt brebånd (telefon, hjemmenett)
 • Gratis parkering
 • Aktivt bedriftsidrettslag
 • Videreutdanning/sertifiseringskurs

Søknadsfrist: 30. januar
For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/Erling Lampe (991 60 110) eller Jan Rune Dimmen (994 09 622)  

Om arbeidsgiveren

Nedre Romerike Vann- og Avløpsselskap IKS (NRVA) er et nyfusjonert selskap fra 01.01.2023. Vi leverer vann- og avløpstjenester til store deler av Nedre Romerike, og har en omsetning på ca. 330 MNOK og rundt 120 ansatte. Les mer om oss her: http://www.nrva.no/

Sikker vannforsyning og god rensing av avløpsvannet er en avgjørende viktig forutsetning for moderne samfunnsutvikling. Samtidig har vi et ansvar for at utviklingen skjer på en bærekraftig måte, både miljømessig, økonomisk og sosialt. NRVA har som en del av sin strategi at vi skal være klimanøytrale innen 2030.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen