Erfaring fra telecom og ønsker å ta det neste steget?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Bergen
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snaret
Gå til søknadsskjema

Med en suksesshistorie som strekker seg mer enn 130 år tilbake, er ABBs suksess drevet av rundt 110 000 talentfulle ansatte i over 100 land

Informasjon om stillingen

På vegne av ABB søker vi etter Prosjektingeniør Telecom

Stillingen innebærer oppdrag mot norske og internasjonale kunder og leverandører, i segmentene olje og gass, offshore vind, og landbasert industri. Du vil ha ansvar for systemdesign, dokumentasjon og testing. Vi ser både etter kandidater som ønsker å reise og personer som vil jobbe fra kontoret.

Du blir tilbudt

 • Opplæring, personlig utvikling og karrieremuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, lønn etter kvalifikasjoner
 • Fleksibel arbeidstidsordning
 • Trivelige og gode arbeidsforhold med uformell og god kontakt mellom medarbeidere og ledere

Krav til utdanning/erfaring

 • Ingeniør/sivilingeniør innenfor telekom/kommunikasjon.
 • God forståelse for prosjektgjennomføring
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk

Vi legger vekt på

 • Initiativ, samarbeidsevne og effektivitet
 • Evne til å jobbe selvstendig, strukturert og systematisk
 • Fleksibilitet, samt ønske om å påta seg ansvar
 • Evne og ønske om faglig utvikling og utfordring

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Prosjekt, 100%
 • Plassering: Bergen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. ABB har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen