Kan du tenke deg en fleksibel deltidsstilling i et av Norges største telefoniselskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du i et sosialt arbeidsmiljø, i samarbeid med kolleger og ikke minst i kontakt med kunder? Talkmore søker kundeservicemedarbeidere!

Informasjon om stillingen

I rollen som kundeservicemedarbeider i Talkmore vil du ta del i et ungt og dynamisk miljø der alle heier på hverandre. Selve avdelingen er delt opp i flere team og du vil sammen med din teamleder legge en god strategi for hvordan du skal bli en topp kundeservicemedarbeider.

Vi kan gjennom et langt samarbeid si at du vil få alle forutsetninger for å lykkes, og om du trives og blir motivert av en hektisk arbeidsdag tror vi du vil stortrives i rollen.

Som kundeservicemedarbeider vil du ikke bare hjelpe kundene men også være en bidragsyter til et effektivt, målrettet og trivelig arbeidsmiljø. Juli 2021 ble Talkmore sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter at de som selskap gjør mye riktig, og at deres medarbeidere trives. Det er vi veldig stolte av!

Du vil få brynet deg på ulike henvendelser fra kunden der du er eksperten, som bidrar til den gode samtalen og eksemplarisk service! Kontoret holder til i lyse og "freshe" lokaler sentralt i Oslo. Arbeidstid vil være fra 09:00 til 17:00 en dag i uken, og annen hver lørdag. I tillegg vil det være mulig å arbeide ekstra ved behov, som for eksempel i ferieperioder.

For å passe inn hos Talkmore, er du en engasjert og fremoverlent person med rette innstilling og samme tenkemåte som oss. Du trenger ikke å ha jobbet i kundeservice før, men har stå-på-vilje, er lærevillig og opptatt av å yte god service - og du brenner for å oppnå gode resultater sammen resten av teamet. Dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder med mulighet for forlengelse.

Hvorfor velge å være ansatt gjennom Academic Work?

 • Du blir fast ansatt
 • Du får en kontaktperson i Academic Work som heier på deg og som vil bistå deg underveis i oppdraget
 • Et stort nettverk med karrieremuligheter, samt veiledning og rådgivning med tanke på din videre karriere

Arbeidsoppgaver

 • Håndtere kundehenvendelser, ved å gi god support for over telefon, mail og chat
 • Bidra til å gjøre det enkelt og effektivt for kundene
 • Mersalg
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

 • Har et stort engasjement for kundeservice
 • Har gode kommunikasjonsevner og snakker/skriver flytende norsk
 • Trives i en hverdag der tempoet er høyt
 • Trygg på å bruke telefon og PC som arbeidsverktøy
 • Ser på deg selv som ansvarsfull, selvstendig, strukturert og serviceinnstilt
 • Du trigges av klare mål, og ønsker alltid å utvikle deg. I tillegg ser du verdien av et godt arbeidsmiljø og godt samarbeid med dine kolleger.
 • Tar eierskap til å skape gode kundeopplevelser

Annen informasjon:

 • Oppstart: 6.02.2023
 • Arbeidsomfang: deltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Talkmore har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Talkmore er en av de største aktørene innenfor mobiltelefoni i Norge. I mai 2004 lanserte Talkmore Norges første rendyrkete internettbaserte mobilabonnement. Deres målsetning er, og har alltid vært, å tilby de beste internettbaserte mobilabonnementene, samt å være en pådriver for å få ned prisene på mobilbruk i Norge. I 2007 ble Talkmore kjøpt opp og har siden oppkjøpet fortsatt å være tilpasningsdyktige i markedet ved å være en av de første til å introdusere Fastpris- abonnement og tjenester. Nylig vant de prisen for mest fornøyde mobilkunder, en årlig kåring som gjennomføres av Epsi-Norway. Tidligere har de vunnet denne prisen i 2014 og 2015.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen