Junior back-end utvikler på jakt etter en arbeidsplass hvor du kan bli virkelig god?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nevion legger banebrytende prestasjoner bak seg og fortsetter å vokse med sin prisvinnende software. Vi vil legge til rette for deg i starten av din karriere og investere mye i din opplæring slik at du kan bli en helt rå back-end utvikler!

Informasjon om stillingen

Som Backend utvikler hos oss i Nevion vil du tre inn i et team som gir kringkastere og andre tjenesteleverandører produkter i verdensklasse. Produktene du vil utvikle transporterer media over nettverk, som for eksempel store sportsarrangement og live TV-hendelser. Produktene er i forbindelse med deres styringssystemer, brukt til å styre TV- og radio-sendinger. Du kan se hva du vil jobbe med i videoen under!

Hvem vil du jobbe med?

Teamet du vil bli en del av: Ctrl Alt Elite, består i dag av 6 backend og 3 frontend-utviklere som jobber kryssfunksjonelt. Dette er ett av to team. Her har vi en god blanding av godt erfarne utviklere og kollegaer i starten av karrieren som gir mye rom for støtte i arbeidet, kompetanseoverføring og ikke minst kvalitet. Det jobbes mest mot produktet VideoIPath som vil være hvor du kommer til å bidra mest og!

"Det som motiverer meg er at alt jeg lager brukes til noe. Jeg kan selv påvirke hva jeg jobber med, avhengig av hva som interesserer meg mest. I Nevion blir du hørt "Eilif, utvikler

Hvorfor Nevion?

 • En uformell og sosial kultur hvor det oppmuntres til nye ideer og innspill på tvers av organisasjonen
 • Hyppige samlinger med "coffee and gaming" på morgen, samt andre sosiale og faglige påfunn
 • Store utviklingsmuligheter med fokus på skreddersydd og personlig opplæring
 • Tilgang til moderne lokaler på Lysaker, i en hybrid arbeidshverdag
 • Kunder som blant annet HBO, BBC, Telenor og NASA.

Arbeidsoppgaver

 • Jobbe med alle faser av produktutviklingen, fra analyser og 'architectural design' til software implementering og testing.
 • Jobbe med det nyeste innen lyd- og bilde-nettverk og teknologi
 • Utvikle software og løsninger innen alle områder fra kommunikasjons-verktøy til signalbehandling og høy-nivå applikasjoner


Hos oss vil du lære om teknologier som RESTful APIer, XML/JSON, nettverksprotokoller, databaser, funksjonell programmering, testdrevet utvikling og kontinuerlig integrasjon og distribusjon.

Vi søker deg som

 • Er nyutdannet innen IT-relatert eller realfaglig studieløp
 • Er entusiastisk rundt ny teknologi
 • Har erfaring med Java og/eller C++
 • Har interesse for å lære Scala


Viktigst av alt er at du har et ønske om å lære og utfordre deg selv faglig, teknisk og personlig. Vi gir deg verktøyene du trenger og hjelper deg å nå dine mål. Nevion er en skole hvor vi ønsker å skape muligheter for våre mennesker, og jobbe sammen mot både personlig og faglig vekst.

Annen informasjon

 • Lokasjon: Lysaker
 • Oppstart: Etter avtale
 • Søknad: Legg ved CV, motivasjonsbrev og vitnemål når du søker.
 • Søknadsfrist: 30. oktober
 • Omfang: Fulltid, fast stilling hos Nevion
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er gjennomført av Academic Work. Det er etter Nevions ønske at alle henvendelser vedrørende stillingen rettes til Anders.myhrvold@academicwork.no i Academic Work

Informasjon om bedriften

Nevion er arkitektene bak virtualisert medieproduksjon. I over 20 år har de levert prisvinnende, oppdragskritiske, sanntids medietransport- og prosesseringsløsninger til kringkastere, telekomleverandører, offentlige etater og andre bransjer. Deres kjernekompetanse er å designe, utvikle, distribuere og støtte programvare. Definerte teknologier gir virtualiseringsmuligheter som gjør kundene mer smidige, og konkurransedyktige.

Les mer om vår historie her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen