Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du visjonær og har lyst til å jobbe med data og innsikt? Vi søker Head of Data & Insight!

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.01.2023
Gå til søknadsskjema

Vi søker etter en dyktig og erfaren leder som kan være med å bygge opp vårt Data & Insight team. Som Head of Data & Insight vil du ha ansvar for å utvikle og lede en strategi for datadrevet beslutningsstøtte og utnyttelse av data i hele selskapet. Data & Insight er en nyopprettet avdeling og vi ser derfor etter deg som både har lyst og evne til å jobbe hands-on med data samtidig som du har ansvar for å lede og bygge opp et team av dataanalytikere, data engineers og data scientists. 

Som Head of Data & Insight vil du ha en nøkkelrolle i å bidra til å skape verdier gjennom datadrevet beslutningsstøtte og innsikt. Du vil også ha muligheten til å bidra til å forme fremtiden for data og analyse i virksomheten. 

Vi ser etter en kandidat som er ambisiøs med en solid akademisk bakgrunn og resultater, samt minimum 2-3 års relevant erfaring innen data og analyse. Du bør ha en god forståelse av dataverktøy og -plattformer. Du bør også være dyktig til å kommunisere funn og anbefalinger til beslutningstakere, og være i stand til å samarbeide med tverrfaglige team.


Ditt ansvar: 

 • Utvikle og lede datastrategi for selskapet i tett samarbeid med forretning, produkt og ledelsen
 • Bidra til verdiskaping gjennom beslutningsstøtte og innsikt
 • Bygge opp vårt data og innsiktsmiljø
 • Få stor frihet til å veilede og ta videre teknologivalg for å oppnå strategiske målsetninger


Vi tilbyr:

 • Store påvirkningsmuligheter med høy grad av involvering og medbestemmelse.
 • Mulighet til å utvikle, definere og sette retning for ambisiøse målsettinger knyttet til data og innsikt i selskapet 
 • Trygge rammer, tillit og fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Engasjerte og dyktige kolleger som støtter hverandre og deler villig
 • Tilgang på gode arbeidsverktøy, flotte nye lokaler, konkurransedyktig lønn og gode forsikringer
 • Bli en del av et internasjonalt selskap i sterk vekst


Vi ser etter deg som: 

 • Er begeistret for å løse tøffe problemer og har mye driv
 • Har erfaring med dataverktøy og -plattformer 
 • Har erfaring med å jobbe innsiktsbasert, med evne til å skape innsikt fra data og analyse for beslutningstaking
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Gode evner som prosjektleder som kan begeistre og gjennomføre nye satsinger på tvers av avdelinger

 

Nysgjerrig på rollen og oss? Søk da vel! Husk å laste opp CV, vitnemål og motivasjonstekst. Så kanskje vi ses til en kaffe på kontoret i januar? 


Om 24SevenOffice: 

Vi er 24SevenOffice - et internasjonalt, fremoverlent og ende-til-ende tech-selskap som gjør det mulig for de ti-tusenvis av kundene våre å jobbe smidigere, smartere og å nå sine vekstmål. Vårt produkt samler alle selskap sine kjernevirksomheter i ett og samme system, med regnskap, betaling og fintech, økonomistyring, HR og lønn, purring og inkasso, produksjon og logistikk og mye mye mer. Vårt produkt, sammen med våre folk, har siden 1997 styrket kunder verden over for fremtiden. Vi jobber dedikert og iherdig for å levere et produkt og kundeopplevelser i verdensklasse. 


Vi er utrolig stolte av alle våre kunder og partnere, som vi vokser sammen med og hjelper å realisere sitt fulle potensiale. På kundelisten har vi blant annet HSB i Sverige, som har automatisert sitt fakturamottak med AI, og Pfizer i USA, som benytter selskapets løsninger for lager- og produksjonsstyring på tvers av Nord-Amerika. I tillegg til våre løsninger innen økonomi og administrasjon, tilbyr 24SevenOffice også integrasjoner med andre populære verktøy og plattformer. Dette gir kundene våre muligheten til å enkelt integrere sine løsninger med andre verktøy de allerede bruker i sitt daglige arbeid. 


Nå skal vi vokse videre i verden, sammen med flere superstjerner med passion for teknologi, forretningsutvikling og lagspill. Er du den som skal ta oss til nye høyder? I så fall: Velkommen til 24SevenOffice - Velkommen hjem!


Spørsmål rettes til

Julie Sannerud
tlf: 92 46 68 53

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen