Vil du være med og bygge et av Norges sterkeste fagmiljøer innen M365?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.01.2023
Gå til søknadsskjema

Nå trenger vi enda flere flinke folk som kan være med på å bidra inn i en av Norges største Microsoft 365-satsninger, og har ledig stilling som

Senior fagekspert

Elsker du å jobbe med M365 og virkelig liker å sette deg inn i nye teknologier? Har du lyst til å bidra til å skape fremtidens samhandlingsløsning i Helse Sør-Øst basert på Microsoft 365-porteføljen? Da er du hjertelig velkommen til oss.

Hos oss vil du ha en sentral rolle inn i teamet med stor innflytelse på hvordan løsningen skal utvikles. Du vil få bryne deg på komplekse problemstillinger sammen med dyktige kolleger i teamet og sammen med andre faggrupper i Sykehuspartner HF. Sammen skal vi levere brukervennlige og moderne samhandlingsløsninger for over 80 000 ansatte i Helse Sør-Øst.

Mer helse med digital samhandlingsløsning

I denne rollen vil det være viktig å forstå og være tett på helseforetakenes sine arbeidsprosesser og behov, for å bidra til nye og mer effektive arbeidsmetoder støttet av Microsoft 365 for å frigjøre tid til mer pasientbehandling for alle ansatte i Helse Sør-Øst.

Vi ønsker at du har noen års erfaring med solid kompetanse på en eller flere tjenester innenfor Microsoft 365-porteføljen. Vi bygger opp et omfattende tverrfaglig team innenfor M365 med ulik fagkompetanse. Det betyr at arbeids- og ansvarsoppgaver vil tilpasses din unike fagkompetanse og interesse.

Kompetanse

 • Stillingen krever relevant utdanning innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • Du har i tillegg god innsikt i plattformen som brukes og over M365. Erfaring med endringsprosesser er en fordel
 • Du har god oversikt over hele M365-plattformen og liker å holde deg oppdatert på den nyeste teknologien og mulighetene som det gir
 • Du kan gå i dybden på en eller flere av tjenestene innenfor Microsoft 365-porteføljen
 • Du kan sette opp hele, eller deler av, en Microsoft 365-tenant
 • Du liker å jobbe både med de lange linjene i prosjekter, men samtidig være løsningsorientert og ta tak i problemer som oppstår underveis


For å trives i stillingen tenker vi at:

 • Du er god til å kommunisere, både på norsk og engelsk
 • Kundeorientert, ansvarsbevisst og serviceinnstilt 
 • Strukturert og løsningsorientert
 • Utadvendt og trives i dialog med både brukere og tekniske ressurser
 • Trives i et hektisk miljø og kunne håndtere mange parallelle aktiviteter


Vi tilbyr

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
 • Hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger. Arbeidssted vil være en av Sykehuspartner sine lokasjoner i Oslo/Skøyen, Grimstad, Fredrikstad eller Porsgrunn.
 • Vi gjør oppmerksom på at opplysninger som søkeren kan blir offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke blir oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker blir informert, jf Offentlighetsloven §25.


Les mer her om hvordan det er å jobbe i Sykehuspartner


 Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Er dette en stilling du kunne tenke deg, ta kontakt. Vi vurderer søknader fortløpende. 

Vi ser fram til å høre fra deg!


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Bjarne Gundersen
Stillingstittel
Rekrutterer
Telefon
918 27 968
Nettverk
LinkedIn
Kontaktperson
Hans Petter Karlsen
Stillingstittel
Rekrutterer
Telefon
934 25 743
Nettverk
LinkedIn
Kontaktperson
Bjørg Alvestad
Stillingstittel
Seniorrådgiver
Telefon
957 65 475
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen