Frontend-utvikler til 24SevenOffice i Skien

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Skien
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

24SevenOffice er i vekst og har nå behov for å ansette en dyktig utvikler med god kompetanse på front-end. Vi ser etter deg som ønsker å utforske teknologi og utnytte den til å gi verdi for tusenvis av brukere.

 

Kundene våre har mye data og du vil sørge for at disse er enkle å legge inn, samt blir presentert på en fin og intuitiv måte. Du tenker automatisering og er nysgjerrig på nye og effektive løsninger, - slik at kundene får frigjort mer tid til sin visjon.

Hos 24SevenOffice kommer du til et arbeidsmiljø preget av latter, fagprat, samarbeid, og utviklere som får tid til å produsere kode, og rom for å holde seg faglig oppdatert.


Ønsket kompetanse:

 • Du har minst 2-3 års erfaring
 • Gjerne høyere utdannelse - men dette er ikke et krav hos 24SevenOffice, da de  gjerne hører fra deg som er selvlært med mye driv!
 • Bør trives med å kommunisere både på norsk og engelsk


Som person kan du samarbeid godt med andre fagområder i et tverrfaglig team. Du er vant til å ta ansvar for den tekniske løsningen, og er samtidig opptatt av gode brukeropplevelser og design. Det er viktig at du evner å se helheten i det 24SevenOffice leverer, i tillegg ha lyst til å teste ut ny teknologi som kan gi verdi.


Teknologi:

Det er supert om du har erfaring med noen av disse:

 • HTML
 • CSS
 • Typescript
 • Styled Components
 • React, Vue.js eller lignende.


24SevenOffice kan tilby:

 • Autonome utviklingsteam
 • Fagdag hver 3 uke hvor du får muligheten til å holde deg oppdatert
 • Eget årlig budsjett for kursing
 • Faglig sterkt miljø med fokus på kontinuerlig utvikling
 • Mulighet for å jobbe hjemmefra, samtidig som det er kontor både i Oslo og Skien
 • Tilgang på gode arbeidsverktøy, konkurransedyktig lønn og gode forsikringer


Om selskapet:

Da 24SevenOffice startet opp i 1997 bestemte de seg for å gjøre noe ingen hadde gjort før. De skulle utvikle et helt skybasert forretningssystem - lenge før noen visste at internett kunne brukes til å kjøre en applikasjon. Fra å være en liten gjeng på et kontor i Porsgrunn, er 24SevenOffice i dag en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige, Danmark og USA. 200 ansatte jobber hver dag med å styrke deres 59 000 kunder for fremtiden og har høye ambisjoner for videre vekst.

Uansett om du møter oss på kontoret eller digitalt, vil du merke at kulturen sitter i menneskene. Våre kjerneverdier er tillitsfull, modig og nysgjerrig og vår visjon er å styrke bedrifter for fremtiden. Vi håper at du som leser dette kjenner deg igjen i verdiene og visjonen og kanskje blir enda mer nysgjerrig på oss?

Vi rekrutterer til et bredt spekter av stillinger, i Norge, Sverige og i USA. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Spørsmål rettes til

Steinar Jordbakke
tlf: 91135055

Hanne Gullerud
tlf: 92498318

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen