Industrifinans er i vekst og vil styrke teamet innen transaksjoner og systemer

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter deg som har fullført mastergrad med sterke resultater innen økonomi eller andre relevante fagfelt, og har interesse for IT-systemer. Du er avgangsstudent i 2022/2023 eller har noen års relevant erfaring.

I denne stillingen får du jobbe med gjennomføring av transaksjoner, kunderapportering, systemutvikling og avtaleoppfølging mot leverandører. Du vil få mulighet til a° bidra direkte med a° videreutvikle avdelingen. Stillingen vil ha en bred kontaktflate i selskapet og rapporterer til leder for kundeprosesser.

Kjenner du deg igjen i noe av dette, vil vi gjerne høre fra deg:

 • Interesse for verdipapirmarkedet og ny teknologi
 • Trives med teamarbeid i et tidvis hektisk miljø
 • Særdeles nøyaktig, selvgående og strukturert
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
 • Meget god tallforståelse
 • Initiativrik og serviceinnstilt


Vi tilbyr:

 • Et solid selskap med gode ordninger for de ansatte
 • Et miljø med lang erfaring og sterk kunnskap
 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Innsyn i ledende investeringsmiljøer, både i Norge og internasjonalt
 • Sosialt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og felles aktiviteter
 • Lokaler sentralt i Oslo med eget treningsrom


Søknadsfrist: løpende vurdering Arbeidssted: Oscars gate 30, Oslo

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Therese Solberg på tlf. +47 99 23 43 00, solberg@industrifinans.no, eller Frode Lein på tlf. +47 41 67 64 93, lein@industrifinans.no

Om arbeidsgiveren

Industrifinans Kapitalforvaltning er en spesialisert uavhengig kapitalforvalter eiet av ansatte med lang erfaring fra bransjen. Selskapet forvalter betydelig kapital for private og institusjonelle kunder. Industrifinans Kapitalforvaltning har god lønnsomhet og en solid balanse.

Vår forvaltningsfilosofi er langsiktig og kvalitetsorientert. Bærekraft innen miljø, sosialt ansvar og god selskapsstyring (ESG) er naturlig knyttet til Industrifinans sin langsiktige og kvalitetsorienterte forvaltningsfilosofi. Industrifinans har en svært konkurransedyktig investeringsplattform for større investeringsporteføljer hvor nyansatte får mulighet til å bidra direkte med å videreutvikle selskapet. For mer informasjon se, https://www.industrifinans.no/

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen