Ice søker International Roaming Coordinator!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ice leverer ett av verdens beste, og Norges mest stabile nett med bransjens beste kundeservice. De fleste som bytter mobiloperatør velger Ice. Slik har det vært alle 7 årene siden Ice begynte å selge mobilabonnement. Ice er et mobilselskap med rundt 300 ansatte og hovedkontor i Nydalen. Vi har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av “Great Place to Work”, og er kjent av våre ansatte for å tilby mye fleksibilitet i arbeidshverdagen.?Vi er eid av det norske industrikonsernet Lyse, og jobber for sikkerhet og konkurranse i det norske telekommarkedet. Med milliardinvesteringer bygger vi Norges raskeste 5G-nett, og sørger for høyhastighetsbredbånd til alle.

Nå gjør vi et stort løft på vår internasjonale tjeneste og vi har behov for en dyktig ressurs som kan bidra til å nå våre ambisiøse mål. Dette blir en spennende og krevende reise som er godt forankret i Ice sin strategi. 

Ice har dekning i hele verden via roamingpartnere (mobiloperatører) og eksterne leverandører. International Services består av to ansatte som er ansvarlig for tjenesten i utlandet, og når vi skal forbedre tjenesten må vi også styrke teamet. Vi er organisert i Procurement avdelingen, Teknisk Divisjon og har et koordinerende ansvar internt for alle roamingrelaterte aktiviteter og tjenester. Vi fokuserer på å redusere kostnader, øke kvaliteten og bidra til at kundene får en enklere brukeropplevelse i utlandet. I årene fremover vil det i tillegg være viktig å lansere 4G tale i utlandet for å sikre en god tjeneste når 2G og 3G nettene legges ned hos våre roamingpartnere. 

Stillingens ansvar:  Du vil stå for en storstilt utrulling av nye roamingavtaler med mobiloperatører i utlandet, hovedsakelig utenfor EU, og med Ice sine roamingpartnere og leverandører vil du ha en løpende oppfølgning og kommunikasjon. Du vil sammen med teamet inngå nye avtaler samt ha jevnlig oppdatering av eksisterende. Internt i Ice vil du koordinere alle roamingrelaterte aktiviteter, dette innebærer å koordinere ansvar mellom alle relevante avdelinger – kommersiell avdeling, produkt, teknisk, billing og marked. Du vil samarbeide med kommersielle avdelinger som har ansvaret for tilbudet i sluttbrukermarkedet. Du vil rapportere til Head of International Services.  

Formelle krav: 

  • Utdanning på høyskolenivå. 
  • Må beherske engelsk og norsk godt, skriftlig og muntlig. 
  • Erfaring med internasjonal avtaleforhandling er et stort pluss, men ikke et krav.


Personlige egenskaper:  Ice trenger en som har gode relasjonsbyggende egenskaper, en som kan være utadvendt og trives med å koordinere ulike miljøer. Du må kunne ta ansvar for hele verdikjeden, være ryddig og opptatt av å ha kontroll på prosesser. Det vil være en fordel å ha grunnleggende forståelse for drift og støttesystemer i en telekom verdikjede. Du må være profesjonell i kommunikasjon med eksterne partnere, og har du internasjonal erfaring er det til stor fordel.  

Ice tilbyr:  Hos oss kan vi love et morsomt og hektisk miljø hos en mobiloperatør i sterk vekst samt gode muligheter for videre utvikling.Vi har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av “Great Place to Work”, og det med god grunn! Vi er fleksible på hjemmekontor, tilbyr konkurransedyktige vilkår og er veldig opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. Du finner vårt moderne kontor på Nydalen i Oslo.  

Ta gjerne kontakt med vår Partner Arne H. Underdal-Loktu / Arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Rebecca Vatnar / Rebecca.vatnar@capus.no dersom du har noen spørsmål.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen