Nyutdannet systemutvikler søkes til Inmeta Hamar!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Hamar
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarets
Gå til søknadsskjema

Ferdig utdannet våren 2023, og ønsker å kickstarte karrieren din i et anerkjent selskap? Ønsker du å ta en del av et innovativt fagmiljø, med fokus på fremtidens teknologi? Interreserer du deg for koding, arkitektur og avanserte logaritmer? Inmea er i vekst og ønsker deg på laget med oppstart fra 2023!

Informasjon om stillingen

Inmeta ser i samarbeid med Academic Work etter deg som er nyutdannet våren 2023 og som har interesse for å lære deg å bygge moderne systemer med enten Java- eller Microsoft-stacken. Inmeta brenner for den gode og solide brukeropplevelsen og har bygget robuste fagmiljøer som jobber rendyrket med innovative løsninger basert på open source-teknologi - Java eller Microsoft. Hos Inmeta vil erfarne kolleger lære deg prosjektmetodikk og dele sine erfaringer, samtidig som de lytter til dine ideer og ønsker å hente inspirasjon fra deg for å skape et læringsmiljø på tvers i avdelingen. Med bakgrunn i at man tidligere har lykkes med sine onboardingprogram søker vi nå etter to nye talenter som skal utvikles gjennom denne modellen.

For å gi deg den ultimate starten på din karriere fokuserer vi på at du skal utvikle deg selv videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Du vil starte med et teknisk onboardingprogram som involverer et internt prosjekt, der du vil få jobbe smidig med estimering, kundeforespørsler, design, database og masse ulik teknologi som Microsoft.NET, Java, Kotlin, Angular, React og Cloud-teknologi. Dette gir deg den ultimate starten på karrieren med fokus på at du får utvikle deg selv videre gjennom læring, utfordringer og god veiledning. Etter opplæringsperioden vil du være klar for spennende kundeprosjekter i rollen som systemutvikler-konsulent. Du vil få kombinere fagfordypninger, kurs og utfordrende prosjekter.

Arbeidsoppgaver

Du får muligheten til å jobbe på de nyeste plattformene, med fokus på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet. Du vil utvikle komponenter og løsninger både for online og on-premise, og benytte moderne brukergrensesnitt.

Som systemutvikler hos Inmeta vil du altså få kjenne på alle steg i utviklingsprosessen. Dette innebærer blant annet å:

  • Lage brukervennlige løsninger
  • Utvikling av systemer fra scratch
  • Integrere nye funksjonaliteter inn i eksisterende system
  • Designe løsninger, finne forretningsmuligheter og bidra med innsalg


Gjennom HTML, CSS og Javascript får du muligheten til å utvikle dine skills, i tillegg til rammeverk som React og Angular. Du vil også lære mer om databaser og bli bedre kjent med teknologier som .NET, C#, Java og Koltin.

Vi søker deg som

For å trives i denne rollen må du like algoritmer, arkitektur og utvikling. Du er nysgjerrig på et bredt spekter av teknologier, og kan enkelt vise til konkrete eksempler av egne prosjekter. Du viser i tillegg til:

  • Fullført relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå
  • Stort engasjement og lidenskap for programmering
  • Konkrete eksempler fra prosjekter som tydeliggjør din teknologiske nysgjerrighet
  • Å beherske norsk som språk, både skriftlig og muntlig


Som person er du _samarbeidsvillig____og liker å jobbe i team for å oppnå et felles mål, samtidig som du er svært ansvarsfullog evner å drive egne oppgaver fremover. Du tar initiativog er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Sist men ikke minst trives du med utstrakt kundedialog og er relasjonsskapende_av natur

Hos Inmeta vil du få mulighet til å jobbe på spennende prosjekter i tett samarbeid med gode kolleger. Du kan forvente en bratt læringskurve, med god støtte og en tilpasset opplæringsperiode.

Annen informasjon


Hvis dette virker interessant, vil vi gjerne motta din søknad! Legg også ved CV og karakterutskrift. Vi vil vurdere søknader fortløpende og annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Vi anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig!

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Inmeta. Alle henvendelser vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk konsulenthus med 200 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Bergen. Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper spennende virksomheter i privat og offentlig sektor å løse komplekse problemstillinger – fra strategi til forretningsverdi.

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger, og ønsker oss flere med på den spennende reisen fremover! Vi tror på dialog, samarbeid og dynamikk på tvers av våre fagdisipliner, rådgivning, design, datainnsikt, systemutvikling, integrasjon og maskinlæring, har et Norgesledende miljø innen kunstig intelligens og ble som en del av Crayon utnevnt som årets Innovation Partner av Microsoft Norge i 2021.

Vi brenner for det vi gjør og er kjent for å ha et unikt arbeidsmiljø. Hos oss blir du del av en kultur hvor du blir «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø, hvor du får gode rammer for faglig og personlige utvikling, og hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte oppdrag for spennende kunder i team med erfarne kollegaer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen