Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Motiveres du av fornøyde kunder? Time Park søker Kundeservicemedarbeider!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trives du i en hektisk hverdag der du skal finne gode løsninger for kunden? Har du lyst til å bli en del av et dyktig og inkluderende kundeserviceteam? Da bør du lese videre.

Informasjon om stillingen

Time Park holder til i flotte lokaler i Stenersgata 8, rett ved Jernbanetorget. Her vil du bli del av et godt arbeidsmiljø med faglige dyktige kollegaer, velfungerende treningsrom og god kantineordning. Selskapet er en del av Olav Thon Gruppen og på sikt kan det være mulighet for videre karriere.

Som kundeservicekonsulent er du en av 10 som jobber med å besvare innkommende henvendelser over telefon og noe mail. Time Parks kunder kontakter kundeservice av ulike grunner. Det kan blant annet være spørsmål rundt leieforhold, pris, parkeringsbevis, spørsmål om appen, eller fakturaspørsmål. Det er din oppgave å gi kunden riktig og god informasjon og bidra i videreutviklingen av kundeservicen. Din evne til å tenke løsningsorientert vil derfor være viktig. Du vil ha ditt eget kontor der du vil ha oversikten over parkeringsanleggene, og kan plukke opp avvik og videreformidle til rette kontaktpersoner.

Dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder gjennom Academic Work, der det kan være mulighet for forlengelse. Du vil få en fast ansettelse i Academic Work, og en kontaktperson som vil følge deg opp både underveis i oppdraget, men også hjelpe deg med videre karriere etter eventuell oppdragsslutt.

Arbeidsoppgaver

 • Besvare kundehenvendelser på hovedsakelig telefon og noe mail
 • Saksregistrering og oppfølging
 • Veilede kunder i valg av parkeringstjeneste
 • Oppklare feil og mangler for kunder
 • Andre administrative oppgaver som tilfaller avdelingen

Vi søker deg som

 • Du har meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Du trives i et hektisk tempo med høyt trykk
 • Du setter deg lett inn i nye systemer
 • Du kjenner deg igjen i de personlige egenskapene tilpasningsdyktig, kommunikativ og forretningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Time Park har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Time Park AS er et privateid parkeringsselskap, og er en del av Olav Thon Gruppen. Selskapet har over 40.000 p-plasser i Norge. De jobber med innovasjon og teknologi, og tilbyr skiltgjenkjenning ved flere av deres parkeringsanlegg. Deres visjon er å være et annerledes parkeringsselskap, med fokus på å tilby rimelig og enkel parkeringsopplevelse. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo sentrum - like ved flere av våre parkeringshus. "Vår visjon er å være et annerledes parkeringsselskap, med fokus på å tilby rimelig og enkel parkeringsopplevelse, der hovedfokuset er å gi våre kunder en smidigere parkerings hverdag ved bruk av digitale tjenester."

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen