Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Være med å utvikle fremtidens klientkonsept i et spennende fagfelt?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo/Porsgrunn/ Fredrikstad/Grimstad/Ottestad
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.01.2023
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Kan du klientdrift og er lei av de gamle metodene? Liker du å bruke kode fremfor "klikk og pek" til konfigurasjonsstyring? Ser du også store muligheter i tjenester som MS365?

Da trenger vi deg på laget i seksjon Klientplattform! Vi er 18 ansatte i dag med ansvar for både PCer og mobile enheter i landets største helseregion.

I Sykehuspartner satser vi nå for fullt på MS 365. Målet er å få til fullgod forvaltning av 65000 klientmaskiner via MS Intune. Vi ønsker å snu oss vekk fra tradisjonell klientdrift. Vi ønsker å bygge opp automatiserte løsninger, og ha så mye som mulig av det gjort via API og godt røktet kode. Vi har en ny klient som kun styres av MS Intune/Azure AD i pilot, og samarbeider med øvrige tjenester i MS 365 porteføljen slik at vi i løpet av 2023 kan gå til full utrulling av denne. Samtidig ser vi også på hybrid-muligheter for de klientene som ikke kan ta skrittet med en gang, men endemålsetningen om drift via MS365 for så mye som mulig ligger i bunn.

Arbeidssted kan være Hamar, Gjøvik, Oslo, Fredrikstad, Grimstad eller Porsgrunn. Oppgi i din søknad hvilket arbeidssted du foretrekker.

Arbeidsoppgaver

Videreutvikling er viktig både for sluttbrukere og for oss som forvalter den tekniske plattformen. Du blir en viktig del av vårt team av eksperter som jobber med:

 • Etablering av og migrering til ny løsning basert på MS 365
 • Drift og forvaltning av verktøy for installasjon og konfigurasjonsstyring
 • Kontinuerlig utvikling, sikkerhet - og konsolideringsarbeid
 • Saksløsing på 3. linje i henhold til ITIL-prosessen

Kvalifikasjoner

Høyere utdanning med fagfelt IKT. Lang erfaring innenfor fagfeltet kan kompensere for dette. 


Du må ha erfaring med:

 • Windows klientdrift
 • Skripting / Programmering/ Automatisering


Det er en fordel om du har har kunnskaper om:

 • Azure AD og moderne klientdrift
 • Klientdrift i en Windows Arkitektur med verktøy som MS SCCM, MDT og GPO
 • Konfigurasjonsstyring av sikkerhetsverktøy på windows-klienter


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

 • Stå på - vilje for den gode brukeropplevelsen
 • Et analytisk øye for kontinuerlig forbedring
 • Endringsvillig, fleksibel og lyst til å skape noe sammen med andre
 • Kunne drive et faglig utviklingsarbeid
 • Takle varierende arbeidsbelastning, enten alene eller i team
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
 • Personlig egnethet  vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • En spennende stilling, i en seksjon med fremoverlente kolleger
 • Godt arbeidsmiljø
 • Spennende arbeidsoppgaver
 • Mulighet til å bidra med å utvikle tjenestene våre
 • Mulighet for personlig utvikling
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår 


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25. 

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Kristian Baggerød
Stillingstittel
Applikasjonsansvarlig
Telefon
481 21 984
Kontaktperson
Anders Vinger
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
901 74 957
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen